Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum pot repara statia motorola?

Vizitator kapaionutz

Postări Recomandate

Vizitator kapaionutz

Buna dimineata!Lucrez pe taxi si am o statie de emisie-receptie Motorola cm140. Am avut o problema cu vechiul microfon si a trebuit sa il inlocuoesc cu unul (aproape) nou.Problema este ca de cand am schibat microfonul nu m-am mai auzit niciodata la comenzi atunci cand ne-am anuntat cel putin 2 colegi in acelas timp. Inainte de a schimba microfonul ma auzeam si peste 3 colegi daca apasam clapa cand trebuia.Ce pot sa fac pentru a avea din nou emisia de alta data?Este cineva din sibiu care sa se ocupe cu asa ceva?Ce pot sa ii fac la antena pentru a avea o emisie maidx bua?Multumesc anticipat!p.s. am scris de pe telefon si se poate sa fie cateva greseli.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

3

• validae

2

Top autori în acest subiect

Vizitator kapaionutz

nu mai am vechiul microfon...insa am vazut undeva pe la specificatiile tehnice ale statiei ca ar avea puterea de emisie reglabila, si ma-am gandit ca poate am vre-o sansa...Un an nou fericit!

Link spre comentariu

Nu te baga in reglajele statiei daca n-a facut-o nimeni pana acum ! Risti s-o faci nefunctionala :speriat Din ce am citit despre modelul asta de statie, are doua tipuri de microfon disponibile, unul standard cu amplificator incorporat, si low cost fara amplificator. Posibil sa fi fost inlocuit cu varianta low cost, de unde si performanta scazuta! Pune o poza de aproape cu microfonul desfacut, sa vedem de care este.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări