Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CS0001 La final

Vizitator MMX

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

3

• MARLANU

2

• adi_0106

1

• sogard_2003

1

Top autori în acest subiect

daca zici ca sunt cu module elprod, hai sa te intreb cate ceva, ca am un amic care a facut comanda de cateva module asa ca...in primul rand cum ti e par ca si dinamica, fidelitate, si ce alimentare ai folosit, adica ce putere are toroidul?

Link spre comentariu

Foarte rumoasa statia MMX tine-o tot asa ...mijto si montajele..sa te uiti si tu la statia pe care am facut-o noi aia "made by beci acoustic" :drinkers: :drinkers:

Link spre comentariu
Vizitator MMX

ca dinamica ,cred ca feturile spun totul,bas si analte foarte curate si fara distorsiuni m-ai ales basul [rupe bine].trafu toroidal este de 400w 2x37v~merita sa ancerci si tu kitul4x4700/63 punte 35A 600v

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

ce sa mai spunem .... super fidelitate cu tweetere PIEZO (eu asa vad in poza aia) plus mos-fetzi :axe: PS: stiati ca mos-fetzi nu sunt chiar asa de buni in SQ pe cat cred romanii ? :rolleyes:

Link spre comentariu
Vizitator MMX

adevarat nu se aude super.iar analtele sunt de cacao 2 s-au 3$,dar deocamdata asta este. :yawinkle: totul m-a costat 260 roncat despre mosfeti,cred ca sa discutat destul pe forum.imi pare rau,dar am vazut diferentele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări