Reynolds Postat Iunie 24, 2006 Partajează Postat Iunie 24, 2006 Vreau sa stiu ce modificari pot face la un amplificator stereo sa-l fac mono? Vreau asta deoarece am un singur difuzor de putere! Va multumesc ! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 24, 2006 Partajează Postat Iunie 24, 2006 Vreau sa stiu ce modificari pot face la un amplificator stereo sa-l fac mono? Vreau asta deoarece am un singur difuzor de putere! Va multumesc !ce fel de amplificator este ?? daca are iesirile fata de masa - atunci pui pe unul din canale un defazor cu 180 de grade si il legi in punte Link spre comentariu
LostCell Postat Iunie 24, 2006 Partajează Postat Iunie 24, 2006 cum adica vrei sa il faci mono?adica ampliful are 2x100W si tu vrei sa scoata 200w pe un singur canal?sau vrei sa faci de semnal stereofonic semnal monofonic adica insumezi cele 2 canale? Link spre comentariu
Reynolds Postat Iunie 25, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2006 vreau sa insumez cele doua canale pentru a scoate maximum din potentialul difuzorului.semnalul este stereofonic, masa comuna, este pe tranzistori, productie ruseasaca, distorsiuni cam mari la 75% din putereinca un motiv in plus sa fac asta.Si daca tot am intrat aici nu stiti cumva magazine virtuale bune de piese electronice? Link spre comentariu
Reynolds Postat Iunie 25, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2006 vreau sa insumez cele doua canale pentru a scoate maximum din potentialul difuzorului.semnalul este stereofonic, masa comuna, este pe tranzistori, productie ruseasaca, distorsiuni cam mari la 75% din putereinca un motiv in plus sa fac asta.Si daca tot am intrat aici nu stiti cumva magazine virtuale bune de piese electronice? Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 25, 2006 Partajează Postat Iunie 25, 2006 ceva de genul http://www.niqro.as.ro/defazor.htm vrei? la intrare pui 2 rezistente si realizezi un sumator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum