Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif 150w reali +,-50v

yogi72cj

Postări Recomandate

Jamaicanule, ia-o mai usor ca nu esti in postura de a-i critica pe cei care-ti dau sfaturi. Oricum, probabil zal ar putea sa-ti fie tata, desi, nu stiu daca ar vrea :rade: , si nu te supara daca te mai ia vreun user peste picior, pentru ca-ti lipsesc cunostinte de baza, pe care ar fi trebuit sa le stapanesti inainte sa te inhami la un amplificator de genu asta.Si ca sa te lamuresc, tu ai legat acolo + si -, fara GND, iar in cazul asta, GND nu e aceeasi chestie cu - de la sursa de alimentare, pentru ca nu e o sursa simpla, ci una diferentiala, cu 2 tensiuni egale, dar de semne opuse fata de masa.edit: ionioni2008 a fost mai rapid :P

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jamaicanu

12

• zal

10

• sogard_2003

9

• yogi72cj

7

Top autori în acest subiect

normal ca nu merge daca ai scurcircuitat tensiunile de alimentare nepunand izolatii la tranzistoare. daca nu stiai talpile tranzistoarelor finale sunt de fapt colectoarele acestora care se leaga la + si la - sursei de alimentare. e ca si cum ai bobina un transformator cu sarma neizolata si l-ai baga in priza(mai pe intelesul tau) .

Link spre comentariu
Jamaicanu, în caz că nu ai înţeles ultimul meu post, era tot un sfat prietenesc, lasă-te de pasiunea asta pînă nu strici ceva prin casă. Încearcă alte hobby-uri: pescuit, ciclism, un sport... iar scule electronice mai bine îţi cumperi din magazin, ceva de firmă. Observ că nu suferi critica şi sfaturile, probabil crezi că te descurci singur în domeniul ăsta complicat, în modul ăsta nu cred că vei mai primi indicaţii multe pe aici. Îţi urez mult noroc în continuare...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări