yogi72cj Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 l-ai construit sau iti exprimi o parere pur teoretica? Link spre comentariu
Vizitator ovy Postat Iulie 24, 2006 Partajează Postat Iulie 24, 2006 Da, am construit-o acum cativa ani, dupa cu poti vedea si din imaginea de la inceput este o schema de cativa ani publicata intr-o revisa maghiara ca si amplifiocator de instrument (mai include un preamlificator si un egalizator precum si constructia unei incinte acustice cu 2 difuzoare Monacor si 4 piezo Motorola). Pot sa iti spun si caeste fiabila deoarece nu am avut reclmatii si se canta cu ele pe la nunti si alte ocazii de acest gen. Iar in cealalta privinta nu cred ca neaparat niste aspecte teoretice care par extraordinare nasc un amplificator care sa sune foarte bine (a se vedea spre exemplu amplificatoarele italienilor care nu au neaparat specificatii foarte foarte , dar suna exceptional.) Link spre comentariu
LostCell Postat Iulie 25, 2006 Partajează Postat Iulie 25, 2006 ce slew rate are?si distorsiuni,daca scrie prin revista Link spre comentariu
cipa_maria Postat Iulie 25, 2006 Partajează Postat Iulie 25, 2006 am vazut mai multe pcb-uri pe aici .. trimite-ti si mie pe cel bun.. sa nu ma apuc de ceva care e din start o cauza pierduta.. :rolleyes: ms mult [email protected] Link spre comentariu
alex Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 salut.Vreau si eu pcbul cel bun. chiar azi o sa ma apuc sa fac acest am(am toate piesele necesare pt construirea lui)ms mult Link spre comentariu
yogi72cj Postat Septembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2008 eu am comandat mai demult 50 de buc de pcb si am folosit doar vreo 3,asa ca am mai multe disponibile problema e ca nu ma complic cu trimisul prin posta pt ca nu am timp de pierdut(2 drumuri la posta pt citiva lei),dar pot sa vind cui are nevoie si ma poate cauta personal in Cluj desenul il am pe folie si nu am scaner,dar daca intereseaza pe cineva pot face o poza digitala Daca doriti cablaje contactati acest user pe privat, nu e cazul sa impanziti topicul cu cereri ... edit sorteh Link spre comentariu
csongore Postat Septembrie 13, 2008 Partajează Postat Septembrie 13, 2008 Am realizata si eu amplificatorul asta avantajul cel mai mare e linearitatea,simplitate si componente ieftine dar ori cate multe avantaje are totus e o schema de amplificator foarte vechi "classic" si are si el limitele sale. Dar e folositor cand nu ai multi bani si vrei un amplificator care sa aiba o putere acceptabila pentru petreceri private Eu am realizat din 20lei si merge impecabil debiteaza o putere de 183W pe 4Ohm(masurate cu osciloscop) la 180W nu se vede distorsiune a undei sinusondiala. Inca nu am testat cu difuzoare sunt curios. Am alimentat de la un transformator torodial 300W la sarcina maxima tensiunea nu a scazut sub 47V.Am redesenat cablajul ca nu mi-a parut simpatic originalul ca dimensiune. Link spre comentariu
Vizitator newjomo Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 pune si varianta ta de cablaj Link spre comentariu
schukaru Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 asteptam cablajul ca mai sunt ca mine care nu au nici o treaba cu proiectarea Link spre comentariu
csongore Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 E in format LAY. Cu metoda hartie foto faceti un "Miror" inainte de "Print"Suces!! Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Nu vreau s? v? dezam?gesc, dar trz ?ia finali sînt f?c?turi. Link spre comentariu
boku Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Cu ce se deschide formatu' ala .LAY? Link spre comentariu
schukaru Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 cu sprint layout Link spre comentariu
schukaru Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 vreau sa fac si eu acest amplificator il voi alimenta la +/-60v si nu stiu cu ce sa inlocuiesc prefinalii, ceva idei?ma gandeam la 2sa940 si complementarul sau Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum