Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif 150w reali +,-50v

yogi72cj

Postări Recomandate

• Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jamaicanu

12

• zal

10

• sogard_2003

9

• yogi72cj

7

Top autori în acest subiect

Vizitator ovy

Da, am construit-o acum cativa ani, dupa cu poti vedea si din imaginea de la inceput este o schema de cativa ani publicata intr-o revisa maghiara ca si amplifiocator de instrument (mai include un preamlificator si un egalizator precum si constructia unei incinte acustice cu 2 difuzoare Monacor si 4 piezo Motorola). Pot sa iti spun si caeste fiabila deoarece nu am avut reclmatii si se canta cu ele pe la nunti si alte ocazii de acest gen. Iar in cealalta privinta nu cred ca neaparat niste aspecte teoretice care par extraordinare nasc un amplificator care sa sune foarte bine (a se vedea spre exemplu amplificatoarele italienilor care nu au neaparat specificatii foarte foarte , dar suna exceptional.)

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

eu am comandat mai demult 50 de buc de pcb si am folosit doar vreo 3,asa ca am mai multe disponibile

problema e ca nu ma complic cu trimisul prin posta pt ca nu am timp de pierdut(2 drumuri la posta pt citiva lei),dar pot sa vind cui are nevoie si ma poate cauta personal in Cluj

desenul il am pe folie si nu am scaner,dar daca intereseaza pe cineva pot face o poza digitala

Daca doriti cablaje contactati acest user pe privat, nu e cazul sa impanziti topicul cu cereri ... edit sorteh

Link spre comentariu

Am realizata si eu amplificatorul asta avantajul cel mai mare e linearitatea,simplitate si componente ieftine dar ori cate multe avantaje are totus e o schema de amplificator foarte vechi "classic" si are si el limitele sale. Dar e folositor cand nu ai multi bani si vrei un amplificator care sa aiba o putere acceptabila pentru petreceri private :101 Eu am realizat din 20lei si merge impecabil debiteaza o putere de 183W pe 4Ohm(masurate cu osciloscop) la 180W nu se vede distorsiune a undei sinusondiala. Inca nu am testat cu difuzoare sunt curios. Am alimentat de la un transformator torodial 300W la sarcina maxima tensiunea nu a scazut sub 47V.Am redesenat cablajul ca nu mi-a parut simpatic originalul ca dimensiune.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări