Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif 150w reali +,-50v

yogi72cj

Postări Recomandate

am o schema exceptionala de amplif profesionalam realizat zeci de bucati si se comporta super ofera putere reala,fideliate,fiabilitate,cost extrem de mic caut asociati dornici de a cumpara impreuna circuit imprimat pt acest amplif sau binevoitor care poate face placi ieftineofer consultanta si explicatii

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jamaicanu

12

• zal

10

• sogard_2003

9

• yogi72cj

7

Top autori în acest subiect

Vizitator Danes Claudiu

Ce dimensiune are PCB-ul la un amp si cat ai fi dispus sa oferi pt un pcb.Vad ca esti din Cluj,eventual ne-am putea intalni sa-ti arat niste PCB-uri facute de mine.

Link spre comentariu

pcb il am eu desenat profi

problema era cine il realizeaza practic

CATE VREI SA FACI?DACA VREI LE POT REALIZA EU IN COLABORARE CU CINEVA TREBUIE SA IMI DAI CABLAJUL TAU CA AL MEU INCA NU E VERIFICAT...:d TEORETIC E BUN CA L-AM FACUT CU AJUTORUL SCHEMEI SI L-AM VERIFICAT DE VREO TREI ORI CHIAR DACA pc SICE CA E BINE FACUT...DECI POSTEAZA CABLAJUL TAU SAU BAGA PE MAIL [email protected]
Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv

@sogard_2003Din cate stiu eu la amplificatoare nu se fac bucleDaca are omu` schema profi si verificata nu are rost sa te chinui :finga:

Link spre comentariu

@sogard_2003Din cate stiu eu la amplificatoare nu se fac bucle:finga:

cred ca ai dreptate in privinta buclelor ,dar sunt curios de ce nu se fac?cu ce dauneaza? imi explica cineva ca sa nu mor prost....
Link spre comentariu

f simpluincearca sa compari schema cu toate pe care le stiio sa observi ca desi este f simpla de fapt este foarte desteaptaunele amplifuri nu au generator de curent constant pe ampliful diferential de la intrarealtele nu au pe amplificatorul de tensiunealtele sint mult mai complicate,dar cu cit e mai complicat nu e neaparat si mai bunmai presus de cei care stiu sint cei care aplicadaca vrei sa vezi de ce e profesional,realizeaza-l practico sa vezi ce poate si anunta-ma daca esti multumit

Link spre comentariu

sa nu ne imbatam cu apa rece. :drinkers: intradevar schemei nu i se poate reprosa mai nimic in afara de faptul ca nu are absolut nici o protectie.daca vrea cineva asa o schema cu cablaj gata ,am destule ..sa ma contacteze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări