validae Postat Aprilie 16 Partajează Postat Aprilie 16 https://www.olx.ro/d/oferta/fiat-km-tool-corectie-km-prin-obd-ii-ID3Sf0g.html Link spre comentariu
AllyMusic Postat Aprilie 16 Partajează Postat Aprilie 16 Acum 6 ore, validae a spus: https://www.olx.ro/d/oferta/fiat-km-tool-corectie-km-prin-obd-ii-ID3Sf0g.html Da am vazut si aia dar de ce sa dau 150 lei daca merge sa citesc memoria ? Si ala tot aia face dar eu nu fac service fac doar pt masina mea si nu se merita investitia … asa am programator am tot doar ca nu stiu sa modific dump ul daca ma poate ajuta un coleg Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 16 Partajează Postat Aprilie 16 Deci zici că ,,nu merită pentru mașina ta,, să dai 150 Lei.... ok, atunci dă-i un mesaj MP lui @dorofteius și poate te ajută el. Link spre comentariu
ady2006 Postat Aprilie 16 Partajează Postat Aprilie 16 Posteaza dumpul si informatiile complete. Producatorul ceasurilor, tip memorie, km doriti, km actuali daca-i mai afiseaza. Eu pot sa-ti modific dumpul dar dupa postarea cum ca nu merita 150 ron trebuie sa ma gandesc serios daca o fac sau nu. Poate las vre-un coleg din zona ta sa faca de-o bere. Da poate ma sucesc .....Sau poate te ajuta alt coleg pe care nu-l deranjeaza o a treia postare de genul asta. Link spre comentariu
TRIFAN Postat Aprilie 16 Partajează Postat Aprilie 16 Acum 2 ore, ady2006 a spus: Posteaza dumpul si informatiile complete. Producatorul ceasurilor, tip memorie, km doriti, km actuali daca-i mai afiseaza. Eu pot sa-ti modific dumpul dar dupa postarea cum ca nu merita 150 ron trebuie sa ma gandesc serios daca o fac sau nu. Poate las vre-un coleg din zona ta sa faca de-o bere. Da poate ma sucesc .....Sau poate te ajuta alt coleg pe care nu-l deranjeaza o a treia poatare de genul asta. E mult al dracu" 150 lei ,ce sa mai zici de alte scule de mii de lei Link spre comentariu
AllyMusic Postat Aprilie 16 Partajează Postat Aprilie 16 Dragi colegi nu stiu cu ce v am suparat …este doar un punct de vedere al meu … pentru mine nu merita sa dau 150 lei daca merge facut si din memorie … nu este afacerea mea sa modific ceasuri , deci nu produc bani … asa ma duc la un atelier si imi face baiatul pentru o suma x de bani . Ca sa citesc memoria ma costa 10-20 min sa desfac ceasurile memoria si sa o pun in programator , iar daca un coleg este amabil sa imi modifice binul dau si 2 beri pe revolut … nu stiu ce este asa de rau ca nu imi cumpar interfata si preferam sa imi citesc singur memoria … oricum eu va multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum