Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Km fiat doblo 2004

Mariusik49

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mariusik49

10

• dorofteius

3

• AllyMusic

3

• validae

2

Top autori în acest subiect

Posteaza dumpul si informatiile complete. Producatorul ceasurilor, tip memorie, km doriti, km actuali daca-i mai afiseaza.

Eu pot sa-ti modific dumpul dar dupa postarea cum ca nu merita 150 ron trebuie sa ma gandesc serios daca o fac sau nu. Poate las vre-un coleg din zona ta sa faca de-o bere. Da poate ma sucesc .....Sau poate te ajuta alt coleg pe care nu-l deranjeaza o a treia postare de genul asta.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, ady2006 a spus:

Posteaza dumpul si informatiile complete. Producatorul ceasurilor, tip memorie, km doriti, km actuali daca-i mai afiseaza.

Eu pot sa-ti modific dumpul dar dupa postarea cum ca nu merita 150 ron trebuie sa ma gandesc serios daca o fac sau nu. Poate las vre-un coleg din zona ta sa faca de-o bere. Da poate ma sucesc .....Sau poate te ajuta alt coleg pe care nu-l deranjeaza o a treia poatare de genul asta.

E mult al dracu" 150 lei ,ce sa mai zici de alte scule de mii de lei 

Link spre comentariu

Dragi colegi nu stiu cu ce v am suparat …este doar un punct de vedere al meu … pentru mine nu merita sa dau 150 lei daca merge facut si din memorie … nu este afacerea mea sa modific ceasuri , deci nu produc bani … asa ma duc la un atelier si imi face baiatul pentru o suma x de bani . 
Ca sa citesc memoria ma costa 10-20 min sa desfac ceasurile memoria si sa o pun in programator , iar daca un coleg este amabil sa imi modifice binul dau si 2 beri pe revolut … nu stiu ce este asa de rau ca nu imi cumpar interfata si preferam sa imi citesc singur memoria … oricum eu va multumesc !🍺

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări