lavynyu Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Salutare tuturor , am un tel. NOKIA RH-130 blocat in vodafone si doresc sa il folosesc in orange fapt pt. care trebuie decodat si nu stiu care este procedura ! IMEI : 353254058914710 (cel din soft ) IMEI : 353254/05/891471/0 (cel din spatele bateriei) tel. arata asa: http://www.google.ro/search?q=nokia+rh- ... 80&bih=865 Multumesc , astept opiniile dvs. ! Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Te costa cam 80 ron ca sal decodezi. Momentan nu gasi codu moka... Link spre comentariu
lavynyu Postat Decembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2012 da multumesc am gasit la 70 de lei dar nu se merita deoarece cu 100 de lei cumpar tel. nou cu garantie sau nu mai vb. ca second cu 50 de de lei iau altul identic tot nout asa ca astept in continuare daca ma poate ajuta cineva .......................... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Cu siguranţă nu te poate ajuta nimeni. Cel puţin nu free. Alea sunt preţurile n-ai cei face! Link spre comentariu
lavynyu Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Mai astept si alte pareri ................. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Eu nu mi-am dat cu părerea... cu asta mă ocup, din asta trăiesc...P.S. Dacă găseşti ceva free sau măcar mai ieftin(10-15lei) să ne dai de veste că avem şi noi câteva sute de telefoane de deblocat. Sănătate şi multă baftă la deblocat! Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Dupa vrun an o sa se afle algoritmu si se va decoda gratis. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Dupa vrun an o sa se afle algoritmu si se va decoda gratis. OFF. Wrong!!! Nu peste un an, ci mai exact: un an, 9 luni, 3 săptămâni, 16 zile, 11 ore, 23 minute şi 3 secunde... @lucaionut. Să înţeleg că lucrezi la asta?!!! Link spre comentariu
lavynyu Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Nu mi se pare deloc corect sa achit 70-80 de lei pt. o amarata de decodare la un tel. in valoare de 100 de lei , daca gaseam la 25 de lei cat ar trebui sa coste la un astfel de telefon nu era o problema dar asa mi se pare o bataie de joc ! Un meserias (tepar) de la noi din oras care se ocupa cu reparatii gsm mi-a zis ca in mod normal decodarea costa 25 de lei dar deoarece tel. vezi doamne este strain costa 70 de lei , deci pt. 70 de lei poate sa il decodeze dar pt. 25 de lei nu deoarece se cauta intotdeauna " apa , calul si fraieru " , hai sa fim seriosi meseriasu avea codul dar dorea sa fac bani nemunciti ultra rapid si ultra usor .................. Link spre comentariu
lavynyu Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 mi se pare chiar amuzant de parca am cerut sa decodez nu stiu ce telefon performant ex. iphone 4 .............. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Nici mie ca "meseriaş" nu-mi face plăcere să cer pentru o deblocare astfel de sume. Dar, dacă eu cumpăr codul de deblocare, să spunem cu 50-55 lei, cu cât să il dau clientului astfel încât sa-mi rămână şi mie să dau dările către stat şi să trăiesc?Telefonul pe care vrei să-l deblochezi tu este sl3... Caută pe "gogu" cum se pot debloca sl3-urile, ce costuri implică şi mai ales cu ce pc-uri...Ce legătură are performanţele şi preţul telefonului cu preţul deblocării şi cu complexitatea algoritmului de blocare?Uite că sunt telefoane de 3-400euro care se deblochează pe 30-40lei dar sunt şi telefoane de 100lei care se deblochează cu 50-70lei. Preţul de "raft" sau complexitatea telefonului nu stabileşte preţul unei deblocări, ci soluţiile existente de deblocat... Link spre comentariu
lavynyu Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Toata lumea trebuie sa traiasca dar nici chiar asa , cu cumparatu sunt doar basme de cele mai multe ori se cumpara la preturi de 1 euro sau daca sunt sume mai mari de obicei cumpara o persoana care vinde pe urma la celelalte persoane si tot asa cat despre stat mai lasa-ma ca nici macar bon fiscal nu se primeste pt. asa ceva asa ca lasati-ma cu statul si restul ca deja sunt aberatii din prestatu de servicii statul primeste intotdeauna cel mai putin sau nimic .................. Link spre comentariu
Vizitator Alinush Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Mai ai putina rabdare (cred ca pe la jumatatea anului 2013 se va decoda cu 10-15 lei). Link spre comentariu
lavynyu Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 109 lei costa telefonul la un dealer autorizat ORANGE , asa ca deoarece nu am gasit mai ieftin de 70 de lei decodarea voi folosi sau mai bine zis cel la care urmeaza sa inmanez telefonul il va folosi in VODAFONE . Multumesc oricum celor care au incercat totusi sa ma ajute ! Link spre comentariu
adriansorinsuditu Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Nokia 100 nu se va decoda nici pe departe cu 15 ron si nu cred ca mai curand de 2015 ,free. Oricum atunci nu mai are rost osteneala este SL3 alaturi de multe alte modele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum