codrut Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 model:AS 24 FFdefect:nu isi mentine flacara si se aprinde martorul de restart.ce piesa ar putea fi defecta? Link spre comentariu
asyx Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 debit mic de gaz,electrozii de ionizare sau partea de sesizare flacara din placa electronica Link spre comentariu
codrut Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 a fost pusa o alta placa si functioneaza,si as vrea sa o repar si pe aceasta. Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 nu repara nimeni electronica din centrale? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Mai cititi si alte topicuri pe aceeasi tema, veti vedea care e problema cu repararea acestor placi. Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Imi dati va rog un link unde s-a discutat problema.eu m-am uitat si nu am gasit. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 viewtopic.php?f=246&t=136649 e un exemplu. Daca folositi bara de cautare si scrieti in cazul dvs. ,, centrala ariston" sigur va va indruma catre o posatre sau mai multe anterioare. Nimeni nu poate lua la rand toate postarile din forum dar bara de cautare e un ajutor de care putini se folosesc. Succes, Vali. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum