bercioiu Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 ... pot aparea diferente de cateva turatii pe minut unul fata de celalalt ...?Fiind legate cinematic nu pot aparea diferente de ture... Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Asa cum a scris si @maverik_ro un cod, ceva, orice... Nu am reusit sa descifrez decat "magnum electronics" si la cautare nu am gasit nimic care sa semene. Ca idee, daca sunt model 1-10V se pot adapta usor la schema pe care am atasat-o mai devreme iar daca sunt 4-20mA se pot inseria cu un led+ fotorezistenta sau optocuplor ca sa poata fi adaugata la schema in locul celor doua potentiometre. Totusi sunt 4 fire si nu as exclude un modul cu doi senzori hall cu detectie in cuadratura la care detectia se face asemanator ca aici (Eng): http://www.digikey.com/us/en/techzone/s ... oders.html . Scriu asta pentru ca la un senzor 1-10V sunt necesare doar 3 fire iar la un senzor 4-20mA sunt necesare doar doua fire. Acesta avand 4 fire cel mai probabil se incadreaza in detectia in cuadratura, asemanator cu principiul folosit la mousii cu bila si la care ies afara semnalele de la cei doi senzori. Daca e asa intra in categoria "digital". Link spre comentariu
maverik_ro Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 ... pot aparea diferente de cateva turatii pe minut unul fata de celalalt ...?Fiind legate cinematic nu pot aparea diferente de ture...aici cred ca nu suntem pe aceia-si lungime de unda .. eu m-am referit ca pot aparea diferente ce cateva turati / minut de la motor la motor , nu de la ax/ coloana ce are colegul nostru . Acum , daca ai 2 motoare ca in cazul de fata , (un exemplu ) unul cu 1500 rpm si un motor cu 1489 rpm ambele cu reductoare legate intre ele cu un lant gall imi puteti explica ce se intampla cu acel lant???? alta problema este ce spuneti dumneavoastra ca sunt legate cinematic , dar presupun ca va referiti la un singur motor care actioneaza cum ati spus si dvs cinematic un ansamblu . Link spre comentariu
dekor Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Salut,esti sigur ca pinioanele de plastic fac mai mult de o rotatie completa pana cand bratul atinge pozitia maxima?Oricum, opinia mea este ca instalatia trebuie restaurata conform proiectului original.Nu trebuie neglijat ca este instalatie de ridicat si se supune ISCIR.dekor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum