Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samson mixpad9 nelamurire

dem3ntor

Postări Recomandate

am cumparat de curand un mixer samson mixpad9, http://www.samsontech.com/samson/produc ... s/mixpad9/

am o nelamurire, daca conectez pe una din intrarile 1-3 semnal, am un soi de ecou, pe 4-9 nu am.

si, in loc de amplificator, pe iesire am pus castile, pentru proba, si chiar daca dau la minim pot. tot se aude incet ce am pe intrare, de ce nu taie de tot?

aparatul este cumparat sh, de pe ebay.

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dem3ntor

10

• remus68

9

"Mixpad 9 is small but professional in every respect. Like other Mixpads, it offers superior low-noise and low distortion specs, along with an exceptionally low group delay over the full bandwidth for a transparent, open sound."

Se pare ca trebuie sa te obisnuiesti cu acest sound...

Link spre comentariu

Am citit manualul cap coada, si nu am gasit nimic de genul: pe intrarile 1-3 (cele care au si microfon) este vre-un efect.. de aici si confuzia.

Eu am inteles ca toate cele 9 intrari sunt identice.

Deci, doar pe 1-3 este efectul de echo, pe restu sunetul este OK.

Am trimis un e-mail si la samson U.S.

ce inseamna: 3 balanced monophonic mic/line?

aici http://www.barinas.com/m9_spec.pdf este o schema bloc.

Multumesc!

Link spre comentariu

pana la urma a fost mea culpa :jytuiyu cablu pe care il foloseam era prea "ieftin" sa zic asa.Mixerul merge super bine, si intr-adevar, toate cele 9 intrari au acelasi sunet.Multumesc pentru ajutor!

Link spre comentariu

salut!Revin la dvs. cu aceeasi nelamurire: dupa ce am experimentat mai mult cu mixerul am costatat ca pe intrarile 1-3 efectul de echo apare daca conectez ambele canale. adica daca folosesc jack stereo.daca folosesc jack mono, functioneaza normal si imi da in semnal pe ambele canale la iesire. in manual scrie caprimele 3 canale sunt monofonice, dar de ce mai are mufa stereo?cablul TRS, nu este cablu stereo? masa, stanga, dreapta?poate ma ajuta cineva care lucreaza cu astfel de mixere.Multumesc!

Link spre comentariu

am aplicat semnal de la un MP3-player cu iesire pe jack mic iar la celalalt capat un jack mare, stereo. legaturile fir la fir, varf si inel - semnal si tresa, masa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări