criss Postat Ianuarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 adica? nu inteleg afirmatia ta ce are dea face cu subiectul? Link spre comentariu
pamfil Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Daca cineva are ceva de spus constuctiv v-a zice, cine se afla doar in teaba tebuie sa fie ignorat...Electronica trebuie ecranata sa nu fie influentata pe cat posibil din exterior, un exemplu din testerulmeu in 2,4GHz. Acum sa nu te astepti la performate dintru-un montaj de doi lei, este ceva simplu de construit , inideea sa-ti dai seama daca emitatorul e functional sau nu. Link spre comentariu
criss Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 sa nu ma intelegi gresit nu ma plang de schema, prin reglarea pozitiei antenei am inteles sa deti o telecomanda functionabila sub mana pt al regla. Doar am mutat cu 1m testerul si deja la o telecomanda la care imi depasea scala, acuma abia se misca. dar cei important ca functioneaza!Cum prind timp liber am sa realizez PCBul si sa-l ecranez.Mersi Link spre comentariu
pamfil Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Vezi ca reglajul semireglabilului de 1,5k este critic, daca tensiunea de alimentarese modifica trebuie sa-l reglezi din nou. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum