Vizitator yuky07 Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 salut am o problema cu laptopu....cand il aprind se aude un tiuit.....a cazut windowsu la el si acum nu imi mai da voie sa instalez nici un fel de windows....am reusit la un moment dat sa instalez un xp....da mergea foarte greu si cand am restartat imi zicea ceva de pshihical memory ceva in gen....astept o indee cu ce ar putea avea....multumesc mult Link spre comentariu
pinky Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Ar putea fi pshihical memory ceva in gen sau a cazut windowsu. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Va salut ! Da eu asi zice sa incercati cu alt modul de memorie pentru ca s-ar putea sa mearga .Dar trebuie sa fiti fff atent ce luati ca sunt doua-trei modele de memorii,adica poate fi : ddr1,ddr2 sau chiar ddr3. Succes !!! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Si numara tiuiturile ca sunt bipuri de avarie, au o semnificatie clara.Placa de baza are un numar de bipuri ce semnalizeaza problemele fizice.Poate fi doar un contact imperfect, scoate memoria RAM si bag-o la loc poate ai noroc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Puteti sa incercati sa-i mutati memoria ram in slotul 2 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum