Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hardwer laptop

Vizitator yuky07

Postări Recomandate

Vizitator yuky07

salut am o problema cu laptopu....cand il aprind se aude un tiuit.....a cazut windowsu la el si acum nu imi mai da voie sa instalez nici un fel de windows....am reusit la un moment dat sa instalez un xp....da mergea foarte greu si cand am restartat imi zicea ceva de pshihical memory ceva in gen....astept o indee cu ce ar putea avea....multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• validae

1

• pinky

1

Top autori în acest subiect

Va salut ! Da eu asi zice sa incercati cu alt modul de memorie pentru ca s-ar putea sa mearga .Dar trebuie sa fiti fff atent ce luati ca sunt doua-trei modele de memorii,adica poate fi : ddr1,ddr2 sau chiar ddr3. :da Succes !!!

Link spre comentariu

Si numara tiuiturile ca sunt bipuri de avarie, au o semnificatie clara.Placa de baza are un numar de bipuri ce semnalizeaza problemele fizice.Poate fi doar un contact imperfect, scoate memoria RAM si bag-o la loc poate ai noroc :freaza:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări