Vizitator soverey1000@ Postat Iunie 24, 2006 Partajează Postat Iunie 24, 2006 vreu sa reconfigur un modem de cablu asa cum il face si isp-ul si de aceea imi trebuie acces prin cablu coaxial, si ma agndeam ca trebuie a existe o interfata de acces,o schema Isp -ul il configureaza printr-un router pt configurat modemurile de cablu...care presuspun ca e ff scump multumesc Link spre comentariu
v3l0 Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 daca vrei sa modifici modemul, adica fisierul de configurare pe care si-l ia de pe server...e cam imposibil...eu lucrez la un ISP si stiu ca a-i fi prins in urmatoarele secunde.. dar este imposibil oricum, pentru ca, functie de IP, un server iti livreaza config-ul (criptat in MD5) si tu nu ai cum sa modifici configul de pe server, la fel cum nu ai cum sa modifici configul odata ajuns pe modem... daca il configurezi cu un dispozitiv facut de tine (presupunem ca reusesti) in momentul in care deconectezi dispozitivul respectiv se deconecteaza si modemul...deci la urmatoarea conectare...ori nu functioneaza...ori isi ia configul corect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum