Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

interfata modem prin cablul coaxial

Vizitator soverey1000@

Postări Recomandate

Vizitator soverey1000@

vreu sa reconfigur un modem de cablu asa cum il face si isp-ul si de aceea imi trebuie acces prin cablu coaxial, si ma agndeam ca trebuie a existe o interfata de acces,o schema Isp -ul il configureaza printr-un router pt configurat modemurile de cablu...care presuspun ca e ff scump multumesc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• v3l0

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca vrei sa modifici modemul, adica fisierul de configurare pe care si-l ia de pe server...e cam imposibil...eu lucrez la un ISP si stiu ca a-i fi prins in urmatoarele secunde.. dar este imposibil oricum, pentru ca, functie de IP, un server iti livreaza config-ul (criptat in MD5) si tu nu ai cum sa modifici configul de pe server, la fel cum nu ai cum sa modifici configul odata ajuns pe modem... daca il configurezi cu un dispozitiv facut de tine (presupunem ca reusesti) in momentul in care deconectezi dispozitivul respectiv se deconecteaza si modemul...deci la urmatoarea conectare...ori nu functioneaza...ori isi ia configul corect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări