viopa Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Rog postarea datelor transformatorului de iesire de la aceste modele de radio [sunt identice]; marimea a-ului, grosimea pachetului de tole, numarul de spire in primar si numarul de spire in secundar.Cei ce posteaza pentru a aduna numar de postari , ii rog sa se abtina... Multumesc!Pentru neinforamti, este vorba de Philips 203 U pana la 208 U. Link spre comentariu
mila Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Ma bag in seama.Cred ca poti folosi fara probleme transformator de iesire de la RR Bucuresti S542U sau Carpati S545U.La Multi Ani! Link spre comentariu
viopa Postat Decembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Transformatoarele de la acele aparate nu intra in spatiul alocat. Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Un traf de RR balada nu intra in spatiul alocat? Link spre comentariu
viopa Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Nu intra in spatiul alocat. Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Daca crezi ca ar corespunde ca dimensiuni si caracteristici necesare tie, as putea descompleta si mai tare acest sasiu de Philetta BD263U .Da-mi un semn daca sa urc in pod (acolo-i aparatul) sa masor tot ce ai nevoie. Link spre comentariu
viopa Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Multumesc, nu mai descompleta aparatul.Cred ca se rezolva. Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Multumesc tuturor !Am rezolvat problema.Topic inchis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum