Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

este posibil asa ceva ?

devdas_india

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

4

• validae

3

• devdas_india

2

• valangjed

2

Top autori în acest subiect

Eu cred ca discutiile de genul asta ar trebui mutate intr-o sectiune speciala ,,Ce tampenii am mai vazut pe youtube" nu pe Energii alternative :98

Sa fie inchis da dar sa nu fie sters, sa ramina si pentru altii, la urma urmei la asa intrebare asa raspuns....
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Eu cred ca discutiile de genul asta ar trebui mutate intr-o sectiune speciala ,,Ce tampenii am mai vazut pe youtube" nu pe Energii alternative :98

nț.să rămână la urmași, să râdă de voi cum râd eu de ”nici un obiect mai greu decât aerul nu poate zbura” sau ”meteoriții nu există, pentru că meteoriții sunt pietre, iar în cer nu există pietre”.n-aveți decât să căutați o istorie a științelor, și o să vă apuce damblaua când o să vedeți că autorii afirmațiilor de mai sus nu erau nici pe departe niște semidocți! :rade:
Link spre comentariu

nț.să rămână la urmași, să râdă de voi cum râd eu de ”nici un obiect mai greu decât aerul nu poate zbura” sau ”meteoriții nu există, pentru că meteoriții sunt pietre, iar în cer nu există pietre”.n-aveți decât să căutați o istorie a științelor, și o să vă apuce damblaua când o să vedeți că autorii afirmațiilor de mai sus nu erau nici pe departe niște semidocți! :rade:
:d :D :d :D
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări