Spitfire Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Macar asta e functional, desi nu produce nici o energie... Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Eu cred ca discutiile de genul asta ar trebui mutate intr-o sectiune speciala ,,Ce tampenii am mai vazut pe youtube" nu pe Energii alternative :98Sa fie inchis da dar sa nu fie sters, sa ramina si pentru altii, la urma urmei la asa intrebare asa raspuns.... Link spre comentariu
MaesTTro Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 :D:D:D Este posibil ca iPod-ul sa fie ”Made in China” , il conectezi la incarcator , apoi il disconectezi si iti arata ca se incarca am mai patit-o ... Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Eu cred ca discutiile de genul asta ar trebui mutate intr-o sectiune speciala ,,Ce tampenii am mai vazut pe youtube" nu pe Energii alternative :98nț.să rămână la urmași, să râdă de voi cum râd eu de ”nici un obiect mai greu decât aerul nu poate zbura” sau ”meteoriții nu există, pentru că meteoriții sunt pietre, iar în cer nu există pietre”.n-aveți decât să căutați o istorie a științelor, și o să vă apuce damblaua când o să vedeți că autorii afirmațiilor de mai sus nu erau nici pe departe niște semidocți! Link spre comentariu
MaesTTro Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Eu cred ca discutiile de genul asta ar trebui mutate intr-o sectiune speciala ,,Ce tampenii am mai vazut pe youtube" nu pe Energii alternative :98nț.să rămână la urmași, să râdă de voi cum râd eu de ”nici un obiect mai greu decât aerul nu poate zbura” sau ”meteoriții nu există, pentru că meteoriții sunt pietre, iar în cer nu există pietre”.n-aveți decât să căutați o istorie a științelor, și o să vă apuce damblaua când o să vedeți că autorii afirmațiilor de mai sus nu erau nici pe departe niște semidocți! :D :D Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum