voicu85 Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Buna seara precizez ca hardul din semnatura a fost alimentat invers si nu mergea deloc asa ca i-am schimbat urmatoarea piesa acum il vede cand il conectez pe usb dar imi da eroare de defect.Poate are cineva vreo idee i-am schimbat o piesa asemanatoare cu o rezistenta smd inscriptionata cu 2 cu una cu 0.nu stiu ce valoare avea aceea cu 2. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Nu e de vina rezistenta, era de 2 ohmi, tu ai pus o trecere (strap), mai e ceva defect dupa rezistenta.Nu inteleg cum s-a putut alimenta invers, mufa e asimetrica, s-a umblat la cabluri ? Verifica pe traseul rezistentei, vezi ca duce la doua treceri negre notate cu (0) . Masoara diodele, tranzistorii, alte rezistente de valori mici, daca nu gasesti nimic atunci e un circuit integrat afectat, din pacate cam greu de depistat. Link spre comentariu
voicu85 Postat Decembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2012 era pus pe un adaptor sata si l-am alimentat de la o sursa de curent invers prin cabluri dar ce valoare poate sa aiba rezitenta inscriptionata cu 2? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Am scris mai sus, 2 Ohmi. Link spre comentariu
voicu85 Postat Decembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Am scris mai sus, 2 Ohmi.ok va multumes nu am fost atent Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum