Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum sa optimizezi casti?

Vizitator andreimihai3

Postări Recomandate

Vizitator andreimihai3

Sa luam o casca Sony MDR200 functionala. Scoate bass-ul binisor, dar daca vrei mai mult de ce sa nu folosesti ce deja ai? Cum optimizam? Se recupereaza difuzoarele de 40mm si se pun pe o placa din plastic de 3-4mm grosime. Gaura de 40 am dat-o cu un cutit circular pentru lemn, a mers. Slefuirea se face cu un cutter. Forma ovala se face cu un foarfece robust (trebuie dexteritate, altfel crapi placa, e ca si taiatul pertinax-ului la foarfeca) Cu bare de plastic negru se rigidizeaza difuzoarele. Antifonarea e garantata si in plus nu dai sute de lei pe casti "profesionale" cu noise reduction electronic sau pe alte idiotenii proiectate de aiurea.

http://bricoshop.allshops.ro/produs/770 ... ach+1.html

Ce-am obtinut? Bass-ul suna turbat, antifonarea e aproape perfecta, e tot ce vrei daca esti gamer sau impatimit de filme.

Mergem mai departe. Joasele le scoatem prin difuzoarele de 40mm, e ok, acceptabil. Daca vrem insa quad? O casca antifonica are destul spatiu, punem si un difuzoras de medii-inalte deasupra celui de bass( cel original). Cablul mono devine stereo, deci avem 2 cabluri stereo de 30-50cm. Imbinarea lor am facut-o intr-un capac de marker negru. Pentru rigidizare/omogenizare am folosit plastic negru. La celalalt capat avem un split pe 2 mufe jack 3.5mm standard, care intra in placa de sunet.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Vizitator andreimihai3

Nu le mai am, dar se auzeau marfa. Estetica ce-i drept, lasa de dorit :ras: , adica nu mergea sa te plimbi cu ele pe strada insa la jocuri alde Wolfenstein, Sniper Elite, Far Cry erau ideale. Acum am de ex. Pioneer SE-M290 care desi au tunel de bass is minciuna. Manopera e simpla, rapida si va spun ca se merita :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări