Vizitator andreimihai3 Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Sa luam o casca Sony MDR200 functionala. Scoate bass-ul binisor, dar daca vrei mai mult de ce sa nu folosesti ce deja ai? Cum optimizam? Se recupereaza difuzoarele de 40mm si se pun pe o placa din plastic de 3-4mm grosime. Gaura de 40 am dat-o cu un cutit circular pentru lemn, a mers. Slefuirea se face cu un cutter. Forma ovala se face cu un foarfece robust (trebuie dexteritate, altfel crapi placa, e ca si taiatul pertinax-ului la foarfeca) Cu bare de plastic negru se rigidizeaza difuzoarele. Antifonarea e garantata si in plus nu dai sute de lei pe casti "profesionale" cu noise reduction electronic sau pe alte idiotenii proiectate de aiurea. http://bricoshop.allshops.ro/produs/770 ... ach+1.html Ce-am obtinut? Bass-ul suna turbat, antifonarea e aproape perfecta, e tot ce vrei daca esti gamer sau impatimit de filme. Mergem mai departe. Joasele le scoatem prin difuzoarele de 40mm, e ok, acceptabil. Daca vrem insa quad? O casca antifonica are destul spatiu, punem si un difuzoras de medii-inalte deasupra celui de bass( cel original). Cablul mono devine stereo, deci avem 2 cabluri stereo de 30-50cm. Imbinarea lor am facut-o intr-un capac de marker negru. Pentru rigidizare/omogenizare am folosit plastic negru. La celalalt capat avem un split pe 2 mufe jack 3.5mm standard, care intra in placa de sunet. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Cred ca trebuia sa postezi totusi la sectiunea DIY Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Ceva poze cu noul "monstru"? Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Nu le mai am, dar se auzeau marfa. Estetica ce-i drept, lasa de dorit , adica nu mergea sa te plimbi cu ele pe strada insa la jocuri alde Wolfenstein, Sniper Elite, Far Cry erau ideale. Acum am de ex. Pioneer SE-M290 care desi au tunel de bass is minciuna. Manopera e simpla, rapida si va spun ca se merita Link spre comentariu
Vizitator andreimihai33 Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 http://postimage.org/gallery/9xr38dbs/3d6cf540/Asa arata castile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum