sile2288 Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Buna am o placa de baza hp p/n 5187 si nu inteleg acestte secvente de cod de la bioss , placa a cam fost forjata ,a avut vreo trei condensatori umflati de 3300uf/6,3v iam schimbat toate bune ,sursa a avut si ea la fel 2 condensatori plesniti ,iam schimbat si pe aceia , procesorul lam testat si i functionabil ,biosul daca ar fi corupt nas mai avea segventa de eroare ,mosfeturile is bune toate ,ce pot sai mai fac astept pareri si daca ati recunoaste ceva din aceasta segventa va rog sami ziceti ce ar fi ,findca nu ma pot lua dupa toti producatorii de placi de baza finca toti au diferite segventele de eroare .Pentru placa aceasta nu gasesc tipul de eroare . Am sa va atasez un mic fisier cu inregistrare audio in format amr . Link spre comentariu
sile2288 Postat Decembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Buna am o placa de baza hp p/n 5187 si nu inteleg acestte secvente de cod de la bioss , placa a cam fost forjata ,a avut vreo trei condensatori umflati de 3300uf/6,3v iam schimbat toate bune ,sursa a avut si ea la fel 2 condensatori plesniti ,iam schimbat si pe aceia , procesorul lam testat si i functionabil ,biosul daca ar fi corupt nas mai avea segventa de eroare ,mosfeturile is bune toate ,ce pot sai mai fac astept pareri si daca ati recunoaste ceva din aceasta segventa va rog sami ziceti ce ar fi ,findca nu ma pot lua dupa toti producatorii de placi de baza finca toti au diferite segventele de eroare .Pentru placa aceasta nu gasesc tipul de eroare . Am sa va atasez un mic fisier cu inregistrare audio in format amr . Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 ori este buzeru defect ori in cod sunt 3 bip scurte si unu lung Base memory read/write test errordar mai asteapta si alte pareri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum