Vizitator Postat Septembrie 3, 2021 Partajează Postat Septembrie 3, 2021 Din punctul meu de vedere, pot fi si versiunea black metal, mie imi plac piesele lor, putin imi pasa de clipurile video actuale, facute pe computatore. in fond oamenii astia sunt trecuti de 70 de ani, doar nu o sa se balangane pe scena. Ma bucur ca , cel putin aceste 2 piese lansate deja isi pastreaza originalitatea. Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 La 03.09.2021 la 18:06, fluffy37 a spus: Din punctul meu de vedere, pot fi si versiunea black metal, mie imi plac piesele lor, putin imi pasa de clipurile video actuale, facute pe computatore. in fond oamenii astia sunt trecuti de 70 de ani, doar nu o sa se balangane pe scena. Ma bucur ca , cel putin aceste 2 piese lansate deja isi pastreaza originalitatea. Mi se pare corect! Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Se zice ca au renuntat, fiind neplacut surprinsi de receptia mediocra a celor 3 piese scoase. Parere personala, nu dati cu pietre, dar piesele scoase sunt slabute, dar slabute rau... E mai bine sa renunti decat sa fii penibil. Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Cam toate revenirile astea sunt penibile. Nu înțeleg ce ii îndeamnă. Poate niște samsari de muzică și spectacole. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Mda, nu sunt de kktv,pardon mtv....si apoi fanii lor sunt cam trecuti cu varsta si nu mai umbla pe stadioane. De apreciat elanul unor oameni trecuti de 70 de ani...si stai linistit vily ca au destui bani..... Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Nu e vb de câți bani au. Am mai văzut reveniri care sună ca draqu. Oare chiar nu își dau seama? Eu nici nu le mai ascult , îmi ajunge. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Baga o manea si iti revii! Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Acum 3 minute, fluffy37 a spus: Baga o manea si iti revii! Hai, nu fi rau! Eu sunt fan ABBA, stiu multe despre ei. Mai mult mi-au placut piesele de la revenirea Agnethei in studio decat astea noi. Se pare ca totusi reunirea s-a facut mult prea tarziu. Unora le mai iese....altora nu. Pentru cine vrea ceva "extra ABBA", nu chiar nou, dar dupa destramare, va recomand albumul "I Stand Alone" al Agnethei - l-am cumparat pe vinil, e printre favoritele mele, vi-l recomand! Ce e bine de stiut, despre Agnetha, povestea era pe youtube, dar a fost retrasa probabil la cererea ei, e ca dupa destramare ea a trecut printr-o depresie urata si psihologul la care apelase, cu care a avut si o relatie, s-a dovedit a fi un maniac obsedat de ea. Uneori nu ajuta doar sa ai bani... M-am bucurat cand am auzit de revenire...cand am ascultat piesele de mai sus am zis "OK, pana se curata rugina merg si astea"....dar se pare ca sunt si mecanisme care nu mai pot fi puse in functiune... Nu am urmarit reactiile din presa internationala, doar ce s-a scris aici, dar aproape nu am auzit de asta, adica de revenire....si traiesc printre oameni care fac muzica intr-un fel sau altul pt. a-si asigura existenta... Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Revenire... Adica dupa N ani scot unii o melodie sau un album. Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Adica "re-venire" in lumina scenei Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Adica un album de 10 piese, numit Voyage este (inca?) prevazut pentru 5 Noiembrie 2021. Concerte in Londra in Mai 2022, etc... restul e speculatie, caci se pare ca multe nu se vor materializa. Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Marketing. Scot astia si stafidele pe piata, doar sa mai adune ceva. Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Hai sa nu amestecam ABBA cu alte formatii de calitatea a II-a sau a III-a care chiar asa fac...aici e vorba doar de reunirea trupei, pentru ca separat au continuat sa cante tot timpul...cel putin baietii. Dar publicul nu a fost acelasi...un exemplu, ca sa ma fac inteles: Multa lume apreciaza Dire Straits dar cati au ascultat albumele solo ale lui Mark Knopfler? Si nu-s neapărat rele, dar nici nu au avut acelasi "public target"... Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 ABBA şi-a trăit la vremea ei perioada de glorie, mortul de la groapă nu-l mai întorci.Mai lipseşte să revină Tina Turner... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 1, 2021 Administratori Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Acum 2 ore, carageae a spus: separat au continuat sa cante tot timpul...cel putin baietii Ai vrut sa zici mosnegii ca "baieti" erau cand eu inca nu eram nascut si nici eu nu sunt foarte tanar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum