franzm Postat Aprilie 20, 2014 Partajează Postat Aprilie 20, 2014 ce s-ar fi ales de ABBA intr-o tara comunista?Ar fi participat la Cântarea României, Cenaclul Flacara si s-ar fi ales praful de ei. Link spre comentariu
valangjed Postat Aprilie 20, 2014 Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Si ... in loc de "Dancing Queen" ar fi cantat "Dansu' lu' tata Leana".Oribil sunet!Nici nu-mi pot imagina Link spre comentariu
carageae Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Nu-mi vine sa cred ca mai exista topicul asta... Pentru cei ce se intreaba, retoric sau nu, de ce nu se reuneste ABBA, pana reusesc eu sa caut acel film, cautati filmul cu reunirea lor (formala, fara concert) si documentati-va despre Agnetha, ea practic e cheia ne-reunirii grupului... Fata de acel moment Agnetha si-a mai revenit, a scos recent un album, care nu suna foarte rau, dar e lipsit de stralucire si motivatie... Pe langa filmele documentare va invit sa ascultati albumul solo scos de ea in colaborare cu Peter Cetera - "I Stand Alone"...ascultandu-l, veti intelege cam care era starea ei de spirit...am ascultat multa muzica, de toate genurile, dar greu as putea gasi un exemplu mai bun de expresivitate in muzica pop...cand am ascultat albumul prima data - eram in liceu - am inteles, doar ascultand muzica, de ce ABBA nu mai canta...ulterior informatiile concrete aveau sa confirme banuiala mea... Link spre comentariu
andreidaniel Postat Aprilie 18, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2015 (editat) Salutare din nou! Revin de aceasta data la topic cu o intrebare: stie cineva daca exista vreun disc LP/EP/single de-al ABBA cu piesa - Put on your White sombrero? PS: Apropo de reuniune fac un mic off topic aici AlBano e Romina Power s-au reintalnit si au cantat in Rusia, apoi in canada anul trecut, sua si daca nu dau gres si in spania.Deci..se poate... Felicitari pt Reusita. Editat Aprilie 18, 2015 de andreidaniel Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Un up la acest topic si o piesa mai rara de la Abba (lyrics included) Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 I-am auzit prima data cind a cintat la Eurovizion si-a cistigat cu Uaterlo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=j-YlndYkJl0 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 9, 2021 Partajează Postat Mai 9, 2021 https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/showbiz/abba-renaste-dupa-40-de-ani-legendarul-grup-s-a-reunit-pentru-a-lansa-5-melodii-noi-1522097 Link spre comentariu
saptemari Postat Mai 9, 2021 Partajează Postat Mai 9, 2021 La 24.02.2018 la 10:33, fluffy37 a spus: https://www.youtube.com/watch?v=j-YlndYkJl0 Atat de frumosi au fost... Link spre comentariu
clauelf Postat Mai 10, 2021 Partajează Postat Mai 10, 2021 (editat) Sound si interpretare de mare clasa. Editat Mai 10, 2021 de clauelf Link spre comentariu
carageae Postat Mai 11, 2021 Partajează Postat Mai 11, 2021 Vad ca nu a uitat lumea de ABBA - si asta e bine. A fost si ramane formatia mea de suflet. Am scris si mai sus, nu stiu daca unii au fost curiosi sa afle povestea....pe scurt: Agnetha a cedat psihic dupa stresul incredibil care a presupus activarea in ABBA. A apelat la un psiholog - pana aici e bine, ca a acceptat ajutorul. Dar partea proasta e ca psihologul respectiv s-a dovedit a fi un maniac, obsedat de ea. Exista pe youtube povestea, trebuie doar cautata....din pacate nu am mai gasit linkul, posibil sa fi fost sters. Ideea e ca asta a intarziat, printre altele, reunirea grupului mai devreme. Baietii nu au incetat niciodata sa cante impreuna din cate stiu. Sunt putin sceptic pentru ce ar putea sa iasa din reuniunea asta...insa albumele solo post ABBA nu suna deloc rau...daca gaseste cineva piesele inaintea mea, astea noi, m-as bucura sa imi dea si mie un semn in mp, desi cred ca nu va scapa Facebook ocazia Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2021 Partajează Postat Septembrie 3, 2021 In sfarsit.... (sunt curios de celelalte 5 piese care vor aparea in noiembrie) Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 3, 2021 Partajează Postat Septembrie 3, 2021 Din pacate concertul din 2022 va fi cu avataruri digitate " Abba’s digital avatars were created using motion capture technology, similar to that used by Andy Serkis and others to portray CGI beasts in Hollywood movies: the group was filmed in skintight suits for the lifelike recreations." Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 3, 2021 Partajează Postat Septembrie 3, 2021 ABBA, versiunea Star Trek. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum