Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ABBA

andreidaniel

Postări Recomandate

Desi sunt un fan al muzicii rock din anii '50 , '60 , '70 nu pot nega contributia in muzica a formatiilor pop gen ABBA , Boney M , BZN ca sa nu spun de Frank Sinatra , Gilbert Becaud , Mireille Mathieu ,Nana Mouscouri , Demis Rousos dar cei crescuti cu Chyki Girls (nu stiu cum se scrie si nici nu ma intereseaza) ce sa stie daca nu vor sa auda decat manele si House.Nepotul meu asculta , in general , hip-hop si este antimanelist , intrand odata la mine in casa cand ascultam "Money , money" ,ma intreaba: "Cand a iesit melodia asta , unchi?" zic "Pai eu am ascultat-o , prima data , acum vre-o 25 de ani." replica lui e remarcabila "E foarte tare frate!".Concluziile ... sa le traga cei care nu vor sa asculte ABBA ca "E veche dom'le ! Dupa vremea lu' tataia."

Link spre comentariu

Unul din secretele succesului european al ABBA a fost tocmai patrunderea masiva pe piata germana, ori se stie ca nemtii sunt destul de reticenti la muzica pop engleza, sau cel putin in anii 70-80 erau...azi s-au mai "globalizat".Din cate stiu, chiar daca nu e cea mai reprezentativa piesa, Dancing Queen a fost pe locul 1 vreo 2 saptamani parca in toate topurile europene...***...si apropo de ce zicea colegul de mai sus...in anii de liceu - adica intre 89-93 - putina lume asculta ABBA, si colegii radeau de mine...am pus atunci pariuri formale cu multi ca pana in anul 2000 o sa se sature lumea de NKOTB si ce prostii mai erau atunci si o sa asculte ABBA...ar trebui sa dea cate o bere fiecare...scadenta e aproape...2013...numai sa ne intalnim cumva, ca ai mei sunt imprastiati prin toata lumea...singura colega care ma sustinea cat de cat e acum in Peru...

Link spre comentariu

"E foarte tare frate!" ... buna asta ... ce sa zic ... om fi prea batrani ? ... vorbesc in nume propriu ...

Cred ca dupa varsta de 30 de ani devenim un pic mai "balauri".Acum astept sa vad , peste doua luni , cum e dupa 40 de ani.
Link spre comentariu

Multi inainte , eu am vazut cum este peste 50 ... ca peste 40 , dar cu 10 ani in plus ...Apropo de Germania ... la Munchen se strinsesera in anii '80 crema muzicii disco europene ... cele mai " tari " studiouri , cei mai banosi si insetati consumatori ... de , tara unde se traia cel mai bine ... am multe DVD " Musikladen " , culegeri din celebra emisiune TV ... Boney M , Shorts , A la carte . Luv , Baccara , ce-mi vine acum in minte ... mai sint zeci ... uitati azi , mai mult sau mai putin ... apoi a urmat un alt val ... Modern Talking ... ce nebunie ... mai aparea si Andy Gibb ... ce ziceti , sa-i resuscitam si pe Bee Gees ? ...

Link spre comentariu

Nu prea mai avem pe cine, ca doar Barry a mai ramas in viata...si fratiorul mai mic, Andy, care nu facea parte din formatie...insa avea aceeasi voce si poate ar iesi ceva, dar nu cred ca o vor face...si ei au cam spus ce aveau de spus si au lasat in urma destule inregistrari valoroase...si in cazul Bee Gees e greu sa faci best-of pe un singur CD...sau daca ne restrangem la un CD e chiar "creme-de-la-creme!"

Link spre comentariu

Andy Gibb a murit de mult ( 1988 ) ... drogurile ... ma gindeam la o resuscitare " in amintiri " , mi s-au parut absolut remarcabili si foarte longevivi ... cu un apex la inceputul muzicii disco ... Grease , Saturday Night Fever ...

Link spre comentariu

Multi inainte , eu am vazut cum este peste 50 ... ca peste 40 , dar cu 10 ani in plus ...Apropo de Germania ... la Munchen se strinsesera in anii '80 crema muzicii disco europene ... cele mai " tari " studiouri , cei mai banosi si insetati consumatori ... de , tara unde se traia cel mai bine ... am multe DVD " Musikladen " , culegeri din celebra emisiune TV ... Boney M , Shorts , A la carte . Luv , Baccara , ce-mi vine acum in minte ... mai sint zeci ... uitati azi , mai mult sau mai putin ... apoi a urmat un alt val ... Modern Talking ... ce nebunie ... mai aparea si Andy Gibb ... ce ziceti , sa-i resuscitam si pe Bee Gees ? ...

Ai omis un lucru!Rusii au reusit sa puna in scena muzica de discoteca,muzica anilor de dupa 80.(http://www.youtube.com/watch?v=rj6GGPYfnLssi chiar au reusit) :da In schimb ai nostri pun pe sticla manelisti,cocalari si pitipoance. :sparge:
Link spre comentariu

N-am omis ... nu pot scrie totul intr-un singur post ... sint 3 DVD-uri cu foste glorii ale anilor '80 concertind la Moscova , au fost si alte concerte tot acolo , Toto Cutugno si altii ... in ceea ce priveste ce se intimpla la noi ... e o adevarata apocalipsa , ca sa citez un alt topic de la Bodega ... ce sa facem ... sa nu uitam ca se ofera ce se cere , deci ...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Nu cred ca Boney M pot fi numiti formatie muzicala în genul lui ABBA. N-au compus nimic din muzica pe care au cântat-o. Doar ca, spre deosebire de Milli Vanilli, o alta creatie Frank Farian, stiau macar sa cânte.

Link spre comentariu

Da ... tot playback ... numai ca in cazul Boney M , stia toata lumea ... si nu au avut nimic de obiectat ... Milli Vanilli , ce scandal ... Oricum total de acord , nici o asemanare ... poate doar la succesul in epoca ... in Germania se traia foarte bine in acea perioada , era o cerere mare pentru divertisment ... Boney M a picat la fix , in acea perioada , la Munchen era centrul muzicii disco si asimilate , foarte multe grupuri produceau acolo ... dar timpul a trecut !

Link spre comentariu

Daca tu ai o ciuda sau vreo frustrare, asta e.. ghinion,soarta,destinu,horoscopu :-))

Se pare ca esti cam sarac ..la logica .

Dar si nerespectuos :aut: .

A , am vazut prea tarziu ca esti din Iasi ...:) , cunosc doar cativa oameni de isprava din Iasi .

Restul ...aveti " renume " international .

Gata , nu mai intervin niciodata in posturile tale .

Ignora tot ce am scris mai sus .

Mai citeste inca o data si vezi unde sunt alaturate cuvintele : talent si Abba !

Sau vei deschide inca un subiect la fel de hilar ca asta ca sa-ti explice altii ceea ce este absolut evident ?

Vad ca impui sa fii respectat. Sigur ai obtinut respectul iesenilor.

Cu tot respectul te rog sa nu intervii nici in posturile mele.

Scuze de off-topic fata de ceilalti colegi de forum.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări