Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ABBA

andreidaniel

Postări Recomandate

Fara doar si poate ... n-ati vrea sa emitem pareri despre cum e sa refuzi 1 miliard de dolari ? ... mi se pare o chestie in care as dori sa aud mai multe opinii , chiar daca le am deja pe ale mele ...

Link spre comentariu

1. La inceputul anilor 80 pe locul 1 in economia suedeza - ca incasari la buget din taxe - era ABBA, iar pe locul 2 VOLVO. Vi se pare ca nu ar fi avut destui bani? Sau ca mai aveau nevoie de bani? Sper ca stiti ca Volvo nu inseamna doar industria de autoturisme...

E un sambure acolo, dar e vorba intrarile valutare. Adica in acel an abba a bagat cea mai multa valuta liber convertibila in tara, pe locul 2 fiind volvo.
Link spre comentariu

Suma era reala ... a fost o oferta a unui cartel de case discografice , un studio de cinema , ceva posturi TV ( nu , nu B1 tv ... ) plus inca niste alte institutii ... apropo , totul in Univers este dintr-un interes ... mi se pare remarcabila o asemenea suma pentru 4 insi care nu sint morti , ca sa fie resuscitati ... produc din drepturi de autor zeci de milioane in fiecare an ... indiferent ca vrem sau nu sa credem asa ceva . Compara cu oferta pentru " megastar " , acolo n-am ce comenta , a fost o incercare nereusita de resuscitare , la propriu ... pacat ca n-au incercat si cu cimpanzeul cu Rolls si pasaport ... erau bani cheltuiti mai cu folos .Apropo , ce intelegi prin marketing ?

Link spre comentariu

Eu sunt impotriva imitatiilor.Stiu ca , de exemplu "Blue swede shoes" a fost cantat de multi artisti dar fiecare a avut "stilul" lui de interpretare.ABBA ramane ABBA si nimeni nu ii poate imita cu succes.Sunt fan Led Zeppelin dar nu mi-ar place ca Robert Plant sa faca o noua formatie cu numele acesta.Arta e un pic diferita de stiinta.In arta individualitatea conteaza mai mult decat in stiinta.In ce priveste can-canul despre diferiti artisti asta e lumea , vede mai repede partile rele decat pe cele bune.Pana la urma , invidia face parte din sentimentele umane si nu ne putem feri de ea.Pe langa "vedetele" din actualul show-biz romanesc Janis Joplyn era calugarita.Parerea mea.

Link spre comentariu

Cred ca comparam aurul cu tinicheaua ... avem noi vedete ? ... nu vorbesc de notorietatea de moment... ideea e sa-si aminteasca cineva de ei si peste 20 de ani , eventual sa mai si dea bani pe "creatiile" lor ... totul redus la scara unei tari ca Romania , cu tot patriotismul din lume ... mai rasariti au fost " Ozon " , tot un fel de romani ...

Link spre comentariu

Cred ca e o pervertire a artei sa faci reclame ... ca o fosta mare gimnasta care facea reclama la margarina ... nimic rau , decit ca ... nu exista Al Pacino facind reclama la pasta de ras , Marlon Brando la ciorapi , etc . ... ma opresc , fiindca mi-e jena ...

Link spre comentariu

In nebunia asta economica trebuie sa traiasca si artistii din ceva dar ma gandesc ca am vazut un documentar , acum cateva luni , ca regina Maria a Romaniei a fost prima femeie care a aparut intr-un poster comercial.Oare nu-i dadea regele Ferdinand bani? :rade:

Link spre comentariu

Poate banii erau folositi la opere de caritate ... regii nu erau ce am invatat la scoala , ma bazez ( printre altele ... ) pe ce mi-au povestit bunicii , au avut contact cu regalitatea , ca niste oameni simpli ce erau ...

Link spre comentariu

Stiu si eu ca regii nu erau "capcaunii" de care am invatat la scoala iar regina Maria este cunoscuta pentru operele ei de caritate dar a creat un precedent dezastruos , fara voia ei sunt convins.Acum orice pitipoanca poate spune "Daca si regina Maria ..." si multi oameni se uita la ele si le cred.Astia e oamenii cu astia tre' sa defilam...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări