Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatoare vs calitatea puntii redresoare

Luca

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Pai mai ridem si noi, nu?Hai, sarbatori fericite tuturor!Initiatorului threadului, ii ofer eu gratuit 4 buc MBR20200CT, le-am folosit la un mic test, sa vad ceva.Vb pe PM daca este interesat.

Link spre comentariu

Poate la anu daca ai mai ai si nu iti va trebui.O sa imi trebuiasca pt filtraju proiectului AE-150S si voi cumpara de la tine niste finali mai "smecheri" tot pt el. Anu asta nu am drum spre bucuresti si nu are rost sa mi pui pe curier sa platesc 30 lei transportu.Sarbatori fericite tuturor! :101 :101 :101

Link spre comentariu

Leco acum cred ca 2 ani simulasem circuitul format dar nu mai tineam minte exact magnitudinea problemei asa ca l-am resimulat acum. La 40V tensiune secundara la transformator, cu 1A sorbit de sarcina, rezulta ca circuitul LCR format rezoneaza undeva in jurul a 1Mhz cu o amplitudine care pleaca de pe la 1V. Cu cat rezistenta infasurarii este mai mare cu atat rezonanta se transforma in oscilatie amortizata. Asadar lucrurile sunt serioase. Mare atentie, condensatorul de 2uF din plastic anuleaza aceasta rezonanta dupa dioda redresoare, dar nu si pe cea de dinainte ! Rezonanta care poate cupla capacitiv sau magnetic cu circuitele mai sensibile. Hai baieti, sariti cu banii de pe bilete :da

Link spre comentariu

Nu pentru tine era oferta greiere ci pentru leco...

El nu are nici o treaba cu simularile si ar fi fost un veritabil spectacol sa-l vedem pe leco cum simuleaza la platane :))

=======================================================================================

Voi curata acest topic de oftopicurile initiate chiar de mine :)

Link spre comentariu
:rade: Leco a fost aproape o viata intreaga la platane, in anii'90 el si cu amicul sau (am uitat cum il cheama) au rupt Bucurestiul in doua (mai ales gagicile) cu cea mai buna discoteca.... Power iar un pic mai tarziu nici Mozaic-ul nu s-a lasat mai prejos. Din bun simt ar trebui ca Depeche Mode cand vor veni in mai sa le dea macar un autograf cu dedicatie si bilete gratuite in primul rand pentru ca fara ei doi nu stiu daca ar fi existat Depeche Mode in Romania.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări