sogard_2003 Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 Ce nu face omul cu mana lui cand vine vorba de aparate? priviti ,minunati-va,intrebati cine ce a facut acolo si o sa raspund la toate intrebarile voastre astept cu nerabdare pareri..sugestii ..idei sfaturi.... Link spre comentariu
vicelord Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 salutaredin cate observ eu ampu e cu tda7294 in punte pe fiecare canal ceea ce inseamna 2x200wce ma intereseaza pe mine este cum ai facut cutiacum ai dat gaurile alea verticale de pe fata pt aerisirece nam observat eu este un preamp nu este sau nu lam vazut???filtrarea de cat ai puso si la cati v il alimentezifelicitari o iesit superb Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 Arata foarte bine,felicitari! Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Iunie 24, 2006 Partajează Postat Iunie 24, 2006 Arata bine...totusi nu prea agreez TDA7294 )))Cutia imi place (chiar asi vrea sa aiba si amplificatorul meu una asemanatoare)per ansamblu felicitari :finga: Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Iunie 24, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2006 Cutia este facuta de un prieten, gaurile verticale sunt facute prin celebrul proces de stantare...stanta fiind o dalta care are taisuri rotunde la capete (eu asa am auzit ca arata )nu am vazut scula....partea electronica este realizata de un prieten >alimentarea de la transformator este de 19V x 2 dupa filtrare tensiunea este de 27V x2...transformatorul are 500w este luat de pe maica domnului. filtrarea este cam aiurea dar se aude foarte bine.pe fiecare placutzatip KIT exista condensatoare de 4700uF(deci 4 in total) ,sursa pe care am facut-o noi este cu doua condensatoare de 15.000F si inca doua de 10.000uF..in total ,daca rotunjesc, pe o ramura de alimentare sunt cam 35.000uF.... Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Iunie 24, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2006 da intradevar deocamdata lipseste preamplificatorul care este in decurs de constructie...cei care lucram la ea am decis sa facem ceva simplu..un NE5532 pentru adaptare de impedanta mai mult...pentru ca la semnal avem mixer deci nu ne putem plage caca nu avem cu ce ataca intrarile....iar pe aceiasi placuta cu preamplificatorul punem si indicatoare de nivel cu 5 leduri...din care pe fata statiei o sa scoatem un led de semnal...si ledul de cliping...deci vor fi vizibile doar 2 dintre cele 5... Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 24, 2006 Partajează Postat Iunie 24, 2006 foarte frumos ampu, imi place ideea cu radiatorul :yawinkle:. Am avut si eu un kit cu 2 x tda 7294 in punte alimentat cum trebuie si facea de rusine un eminence beta 12. La ce o sa dai in gura cu ampu asta? :smt004 Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Iunie 24, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2006 IL vom folosi pentru a ataca doua boxe facute cu HP15W de la PA...o sa postez cateva poze si cu boxele dar nu am facut inca....pozele... Link spre comentariu
yogi72cj Postat Iunie 24, 2006 Partajează Postat Iunie 24, 2006 imi place cum arata cutia,dar sint convins ca interiorul poate fi imbunatatitdaca vrei o schema adevarata de ampli,din acre am facut si probat zeci iti dau eu o schema 150w reali,+-50v bd249,bd250daca ai auzi,nu ai mai sta pe ganduri Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Iunie 24, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2006 idaca vrei o schema adevarata de ampli,din acre am facut si probat zeci iti dau eu o schema 150w reali,+-50v bd249,bd250daca ai auzi,nu ai mai sta pe ganduri pai nu mai sta pe ganduri hai sa vedem despre ce e vorba poate e frumoasa si ieftina schema..posteaz-o aici daca nu ai remuscari :drinkers: :drinkers: Link spre comentariu
yogi72cj Postat Iunie 25, 2006 Partajează Postat Iunie 25, 2006 daca ai auzi cum suna acest amplif ai arunca urgent la gunoi toate tda-uriledaca ai drum in cj o sa ai o surprizaofer consultanta pt aceasta schema,am realizat zeci de amplifuri cu eao poti modifica la +-20v,+-30,+-40,+-50,+-60o poti adapta nevoilor taleas avea nevoie de 20 buc placute pt aceasta schemastii unh binevoitor care face la un pret decent? Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Iunie 25, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2006 Intradevar schema este interesanta !chiar ma tenteaza sa o incerc pe viitor impruna cu prietenii mei! Sunt curios daca prin bucuresti se gasesc pese de calitate..ma refer la tranzistori in mod special ,ca producatori ai BD-ului sunt destui insa multe firme lasa de dorit cand e vorba de calitatea oferita de aceste componenta aparent neimportante! Link spre comentariu
yogi72cj Postat Iunie 25, 2006 Partajează Postat Iunie 25, 2006 deci pina la urma ne grupam sa comandam la o firma un nr mai mare de buc?cite bucati vreti?eu pun de obicei radiatoarele in lateralul cutieiarata profi,au racire excelenta gratis,nu iti ocupa mult spatiu,poti monitoriza temp lor mult mai usorsi cutia voastra ar arata incredibil mai bine cu radiatoarele in lateralsi nu ar fi inghesuita,ar fi mult mai degajata Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Iunie 25, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2006 deu pun de obicei radiatoarele in lateralul cutieiarata profi,au racire excelenta gratis,nu iti ocupa mult spatiu,poti monitoriza temp lor mult mai usorsi cutia voastra ar arata incredibil mai bine cu radiatoarele in lateralsi nu ar fi inghesuita,ar fi mult mai degajatade acord cu ce zici tu ,in cazul tau e ideal sa pui in lateral radiatoarele..insa daca vrei sa faci o cutie standard care se poate monta in rack trebuie sa respecti anumite lucruri ...totul se face in cutie..inclusiv raceirea deoarece racurile au in general pereti laterali racirea nu se va mai putea face din lateral ci pe lungul cutiei...ceva de genul cum am facut eu...totusi depinde de preferintele tale dar cand vorbim de lucruri profi sau macar profi made at HOME...trebuie sa mai facem compromisuri....niste poze cu un rack si cu ceva aparate prin el...mentionez ca lipsesc peretii laterali ai rackului Link spre comentariu
yogi72cj Postat Iunie 25, 2006 Partajează Postat Iunie 25, 2006 eu raman la parerea meanu vad de ce nu ai face rack fara pereti laterali,dar asta e alegeerea taeu voi face tot cu radiator in lateralam vazut si amplifuri profi de firma cu radiatoare in lateral facute pt a fi montate in rackdar ne-am abatut de la subiectcum facem cu circuitul imprimat?luam in comun? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum