Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led care indica tensiunea

valentinleonte

Postări Recomandate

Vizitator andreimihai33

@validae, tu speri, dar speri degeaba, frustrari pe acest forum vor fi mereu, depinde cum sunt decompensate, unii isi vad de treaba, altii se apuca de razboaie personale. Fond (pre)maniacal au (cam)toti, altfel nu poti avea morbul electronicii.Hai sa ne gandim ca pasiunea pentru electronica e un simptom, deci n-ai cum trata manifestarea fara a ajunge la cauze. Multi de aici sunt ratati de tot felul, cu familii in pioneze, fosti ingineri-sefi ai unor fabrici in care au lucrat si crezut, sau frustrati fara de gagica care si-au teoretizat si apoi transpolat status quo-ul in atacuri la persoana. Nu iau apararea nimanui strict din principiu, dar tyc a papat leduri pe paine, mi se pare nesanatos ca un alde Cristiano sa-i dea lectii. Am vazut ce-a postat fiecare, in timp, nu-i loc de dubii. Sau sa spuna cineva ca Dr.L sau pisica_matache nu se pricep la surse.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valentinleonte

7

• Cristiano

3

• Ticu

3

• lorik199

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

si eu am papat leduri pe paine. tu cum faci cand evaluezi ?cristiano are putine erori in postari, parerea mea.am inteles ce a scris si mi-a parut rau ca s-a dezis singur. aproape liniaritatea tensiune-curent exista in anumite portiuni ale caracteristicii. cea curent-lumenshi nu e de nici o culoare.io ma bucur ca tyc si-a facut fani pe forum. dupa eftimie si drL esti al treilea.

Link spre comentariu
Vizitator andreimihai33

discutia era alta, dar s-a divagat ca de obicei. problema initiala pleca de la un indicator al puterii consumate de letcon, un montaj ochiometric. Sugestia cu cearta pe privat mi s-a parut foarte ok; am fost azi intr-un restaurant cu ceva echipament pe mine, am prezentat niste leduri, surse diferite, randamente, evident ca aveam multimetre la mine si cateva leduri pentru comparatie. Discutia a fost in principal despre CRI. Nici n-am invocat problema inserierii letconului cu un bec deoarece durata de viata a becului e net inferioara, adica in loc sa ai o problema, ai deja doua. Atat rezistenta becului cat si cea a letconului au sanse mari sa se arda la racire, cand metalele se contracta, deci avem o rezultanta.

Link spre comentariu

Atat rezistenta becului cat si cea a letconului au sanse mari sa se arda la racire, cand metalele se contracta, deci avem o rezultanta.

nu pot decat sa-mi cer scuze pentru interventia anterioara.
Link spre comentariu
Vizitator pisica matache

Nu iau apararea nimanui strict din principiu, dar tyc a papat leduri pe paine, mi se pare nesanatos ca un alde Cristiano sa-i dea lectii. Am vazut ce-a postat fiecare, in timp, nu-i loc de dubii. Sau sa spuna cineva ca Dr.L sau pisica_matache nu se pricep la surse.

O sa fiu foarte obiectiv,sper eu.Am convingerea ca in materie de surse,@Cristiano se pricepe mai bine ca mine,tyc,Dr.L...Se pricepe la leduri,la fel de bine;desi putine,sau mult prea putine dupa cat mi-as dori eu,postarile sale sunt la obiect si lasa sa se intrevada solide cunostinte.Cunostinte de care am putea profita cu totii,daca n-am fi prea orgoliosi.S-a mai intamplat pe forum,ca persoane cu o vasta experienta pe care doreau s-o impartaseasca celorlalti,sa renunte sa mai posteze,datorita unor astfel de conflicte.Am primit cu ceva timp in urma,pe MP,un mesaj de la un coleg de forum,care imi povestea ca nu mai posteaza din cauza unui conflict cu un moderator,care avea putine idei,dar fixe,in materie de depanare a ....ceva.Am cautat postarile vechi ale acestuia si am constatat ca omul este chiar meserias.Nu l-am putut convinge sa posteze iarasi;..si e mare pacat....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări