Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaugare iesiri pre-out la casetofon auto Ford 6000 CD

Vizitator eustefan88

Postări Recomandate

Vizitator eustefan88

Buna ziua, am tot cautat pe forum o idee asemanatoare dau nu am gasit.As dori sa iau semnalul direct din procesorul de sunet de la iesirile spate +Rr Gnd ; +Lr Gnd si cu ajutorul unui preamplificator sa ii adaptez 2 iesiri pre-out pentru statie auto.Iesirile din procesorul de sunet le-am identificat si am incercat sa le conectez direct la intrarile statiei care are filtru crossover reglabil si potentiometru pentru gain insa semnalul de la casetofon este prea slab, cu potentiometrul pentru gain setat la maxim se aude foarte incet.Apreciez orice idee si schema alimentata la +12..14,5 V Gnd , de preferat cu amplificatoare operationale, montajul vreau sa il incoroprez in interiorul casetofonului unde este destul spatiu.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

8

Vizitator eustefan88

Am realizat repede un cablaj pentru schema tinand cont de precizarea lui Remus. Daca este ceva in neregula cu asezarea componentelor va rog sa ma corectati, traseele sunt verificate si sunt corecte.

post-19757-139829548789_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator eustefan88

Am corectat greselile, acum sper ca totul sa fie in regula si sa trec la realizarea practica a montajului.Cablajul are urmatoarele dimensiuni: 58,5mm x 43,2mm.Pentru dimensiuni mai reduse se poate realiza cu smd-uri insa personal nu am indemanarea necesara pentru a plasa componentele.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator eustefan88

Am reusit sa fac si cablajul, este realizat in o ora de la placa de textolit la cum arata acum, din lipsa de timp m-am grabit si in momentul plasarii pieselor am realizat ca am printat cablajul invers. Urmeaa sa testez montajul si sa il pun in casetofonul auto.

post-19757-139829566042_thumb.jpg

post-19757-13982956605_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări