pinky Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Perfect. Ai contor de incarcari. Lasa laptopul alimentat, cu bateria in el si te rog sa ne zici peste cateva zile cate cicluri de incarcare a efectuat.Multumesc. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Din tot ce sa discutat pe acest subiect,am ajuns la concluzia ca mai bine o las in laptopWow,cum ai reusit sa ajungi la aceasta concluzie? Nu de alta, dar e fix opusul recomandarilor: acumulatorul trebuie sa fie destul de descarcat (iar in laptop, e, evident, incarcat la maxim) si tinut la racoare (iar laptopul numai racoros nu e!) Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 @pinky: Aici ai dreptate! Desi conditiile(obiective),nu-mi permit sa-l las in permanenta sub tensiune,contorul inregistreaza doar ciclurile cand acc.ajunge la nivelul minim setat(la mine 8%),in rest nu se ia in considerare! @ Dr.L:Recomandarile sunt valabile,dar pana la urma m-am decis ca nu merita deranjul cu conservarea,reancarcarea,condens,etc(complicatii),cand,vorba colegului "pinky",oricum,nu ma gandeam sa o las mostenire!! Sper ca o sa rezist mai mult(decat acc.),cel putin deocamdata !! UN AN NOU FERICIT!! si cat mai multe realizari in anul urmator!! LA MULTI ANI!! tuturor colegilor si familiilor lor!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum