Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tda 2003

Vizitator trickz

Postări Recomandate

Vizitator trickz

M-am hotorat sa imi fac un amplificator am ales sa fac unul cu tda 2003 deoarece este cel mai simplu da facut stiu cum sa il alimentez de la sursa stiu sa leg tuate componentele da nu stium cum sa il alimentez cu sunet rog pe cineva care se pricepe sa imi arate de unde sa fie intrarea cu + si - si ce este acel semn din colt stanga sus langa potentiometru

post-72530-139829548355_thumb.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

• dan cod

2

• uvas

2

• briobit

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator trickz

gata lam facut dar se aude urat mentionz ca lam alimentat la o baterie de 9 V dinacea patrata tosiba iam pus si radiatorul da racire condensatorii sunt mai vechi sunt de la un televizor vechi de apruape 19 ani o fii de la ei? pe schema am vazut ca scrie 12 V ar fii bine daca las alimenta de la o sursa de pc pe 12 v da are 20 A?

Link spre comentariu
Vizitator bogdanxd

am pus sursa se aude mult mai bn dar cand muzica e oprita se aude in difuzuare troscanituri si alte sunete ciudate

Sunetele se aud de la semnalul audio dacai conectat la telefon mufa jack ea se mai roteste si scoate acele sunete. :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări