Vizitator trickz Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 M-am hotorat sa imi fac un amplificator am ales sa fac unul cu tda 2003 deoarece este cel mai simplu da facut stiu cum sa il alimentez de la sursa stiu sa leg tuate componentele da nu stium cum sa il alimentez cu sunet rog pe cineva care se pricepe sa imi arate de unde sa fie intrarea cu + si - si ce este acel semn din colt stanga sus langa potentiometru Link spre comentariu
briobit Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 arunca un ochi si AICI poate te ajuta cu ceva Link spre comentariu
uvas Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 -la-V si + la pinul de sus de la potentiometru,semnul este o mufa. Link spre comentariu
Vizitator trickz Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 aha multumesc deci din cate am inteles ar trebuii sa arate asa Link spre comentariu
uvas Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 da asa e,succes! Link spre comentariu
Vizitator trickz Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 gata lam facut dar se aude urat mentionz ca lam alimentat la o baterie de 9 V dinacea patrata tosiba iam pus si radiatorul da racire condensatorii sunt mai vechi sunt de la un televizor vechi de apruape 19 ani o fii de la ei? pe schema am vazut ca scrie 12 V ar fii bine daca las alimenta de la o sursa de pc pe 12 v da are 20 A? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 ar fii bine daca las alimenta de la o sursa de pc pe 12 vDa. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Eu cred ca ar fi nevoie acolo si de o rezistenta intra pinul 1 al CI si masa. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Nu este nevoie de nici o rezistenta intre pinul 1 si masa. https://www.google.ro/search?hl=ro&gs_r ... 4gSu6IHAAw Link spre comentariu
Vizitator trickz Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 am pus sursa se aude mult mai bn dar cand muzica e oprita se aude in difuzuare troscanituri si alte sunete ciudate Link spre comentariu
Vizitator bogdanxd Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 am pus sursa se aude mult mai bn dar cand muzica e oprita se aude in difuzuare troscanituri si alte sunete ciudateSunetele se aud de la semnalul audio dacai conectat la telefon mufa jack ea se mai roteste si scoate acele sunete. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Si cand e pitentiometrul la minim se aud astea? Link spre comentariu
Vizitator bogdanxd Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Sau poate nu face masa cu radiatorul ca asa mi-a facut si mie la un kit, nu facea masa si se auzeau pocnituri sau mici distorsiuni xD Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum