Vizitator after Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Va salut, am o intrebare oarecum ciudata. Ma intereseaza cat consuma o sursa alimentat la 220, la priza pentru fibra optica la internet. Am incercat sa o caut pe google dar nu o gasesc sau ceva specificatii legat de ea asa ca am sa scriu aici tot ce scrie pe ea:-unde intra cablul din priza scrie -230v-are o eticheta pe spate si spune: Petra TUV CERT SMQ ISO 9001:2000-unde ies firele de alimenteaza cablul de internet scrie: -60v-iar pe partea din fata: Sursa C.A P:100va cod:100-543-01Strict consumul maxim pe care il poate avea, asta ma intereseaza pentru ca am inteles ca ar alimenta cateva switchuri bune. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 -iar pe partea din fata: Sursa C.A P:100va cod:100-543-01raspunsul se afla in intrebare , evident...! puterea maxima absorbita din retea este de 100w , asta insemnind un consum maxim de 0,1kwh ...sau altfel spus , in 10 ore de functionare neintrerupta va scoate din buzunarul dvs IN CEL MAI NEFERICIT CAZ contravaloarea unui kwh ...! Link spre comentariu
Vizitator after Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Multumesc asta doream sa stiu. Sarbatori Fericite! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum