ctepeo Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Am găsit pe un anume site de licitaţii acest televizor. Îşi poate da cineva seama ce naţie e. "Te.sla." nu cred că e (că m-am uitat pe http://www.oldradio.cz) şi nici rusesc nu cred că-i. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 din ce se vede este polonez avea un vecin unu dar la aruncat tampitu intrun crater(hartop)si nu am stiut decat la vreo 2 ani de treaba asta stiu ca avea probleme cu lampa se imagine mereu si era ceva raritate nu se gasea decat la comanda pe undeva prin polonia Link spre comentariu
mihai1953 Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 A trecut mult timp de cand le-am vazut, poate ' 62-'64. Ar putea fi "Smaragd" sau " Cristal ". Parca Cristal avea o clapeta peste cele 4 butoane mici din fata. Din cate mai tin minte aveau probleme, Cristal cu sunetul. Sper sa ajute. La multi ani! Link spre comentariu
george291046 Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Dupa mine pare a fi un TEMP 3 rusesc ! Link spre comentariu
ctepeo Postat Ianuarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Nu e "Temp" 3: http://rw6ase.narod.ru/000/tw/temp3.html Nu puteţi face alt mesaj atât de curând de la anteriorul. Link spre comentariu
bansaraba Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Seamana dar nu rasare. Trebuia sa apara sigla electronica pe spate, zic eu... oricum, e valoros de orice natie ar fi. Link spre comentariu
om_bland Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Grigorescu sau Cosmos daca este fabricat in anii `60 . Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 E fabricat in Ungaria , cu tub de 47 ...probabil o varianta de " Oreion " , dintre multele modele .La ce iti foloseste informatia ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum