xragon Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 vreau sa fac si eu un vumetru ca asta ,din pacate nu am gasit scheme care sa semene cu asta...vroiam cu 24/25 leduri cu 2 randuri de leduri pe canal stereo...va rog help... Link spre comentariu
xragon Postat Decembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2012 chiar nimeni nu vrea sa ma ajute ? nu trebuie toate jocurile ci doar ala simplu (bar si dot) atat...chiar nimeni ...... :cry: :cry: :cry: Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 chiar nimeni nu vrea sa ma ajute ? nu trebuie toate jocurile ci doar ala simplu (bar si dot) atat...chiar nimeni ...... :cry: :cry: :cry:Asta de aici http://s-o.webnode.cz/vu-metr/ face ce vrei tu. Realizat - testat si de mine, uite aici viewtopic.php?p=793503#p793503 Link spre comentariu
xragon Postat Decembrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2012 stiu proiectul, dar eu doream 2 bezi pe dreapta si 2 benzi pe stanga ala care mi l-ati aratat are doar 1 banda pe dreapta si 1 banda pe stanga...apreciez Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Pune leduri in paralel si ai cite doua benzi. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Pune leduri in paralel si ai cite doua benzi.corect asa are si ala din clipul tau Link spre comentariu
xragon Postat Decembrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2012 uitati am luat aceasta schema si vroiam sa ma asigur de cat sa iau ledurile adica de 1 volt-2-3 Link spre comentariu
xragon Postat Ianuarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 uitati am luat aceasta schema si vroiam sa ma asigur de cat sa iau ledurile adica de 1 volt-2-3[attachment=0]led-light-based-music-stereo-with-multi-system.jpg[/attachment]cineva? Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 leduri normale de 3v Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum