a_sorien Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Sarbatori fericite la toata lumea! Am o intrebare si o rugaminte . Are careva cartea in format ebook sau pdf " easy pic'n " de David Benson...?! Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Salut, eu iti recomand sa utilizezi compilerele de la Mikroelekrtronika. Sunt mai simple decat asambler-ul.Oricum, cartea de o cauti nu este disponibila pe Internet, eu am cautat-o multa vreme fara succes. Link spre comentariu
bercioiu Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Din motive de drepturi de autor, titlul cartii s-a schimbat din "Easy PIC'n" in "EASY MICROCONTROL'n" Aici gasesti mai multe detalii Link spre comentariu
a_sorien Postat Decembrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Multumesc , insa problema ramane...unde il gasesc in format electronic..?Sau macar in Romania de cumparat,,...in roni?! Link spre comentariu
bercioiu Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Acum am vazut si eu pretul... $34... cam mult... Uite pret aici pentru Romania... Eu am o colectie de vre-o 40 de carti cu si despre microcontrollere totalizand aprox 500 MB. Nu stiu cum sa ti-o share-uiesc... Probabil sunt si altii interesati, Link spre comentariu
ratoiul Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 "Easy PIC'n" sau "EASY MICROCONTROL'n" se pare ca o am in format electronic, dar trebuie sa o caut pe undeva prin CD-uri, DVD-uri, trebuiesc luate la mana si sunt cam multe, o sa incerc zilele astea. Link spre comentariu
bercioiu Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Ma abonez si eu la o copie daca o gasiti. Va multumesc! Link spre comentariu
ratoiul Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Ok, numai sa o gasesc. Link spre comentariu
a_sorien Postat Ianuarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Ok, am si eu multe e-book date jos de pe torrents , poate reusim sa facem schimb -sharing...!La multi ani..! Link spre comentariu
bercioiu Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Daca are cineva loc undeva sa le punem, fara sa deranjam prea mult, as incepe eu cu urcarea... numai sa ne spuna unde. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 aici e bine? Link spre comentariu
bercioiu Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 aici e bine?Nu, cred ca cel mai bine este AICI... Link spre comentariu
marius_3004 Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 pusesem link direct, am vazut ca era spam si am modificat,probabil n-am salvatNa. cum naiba pun ca tot aia apare? Link spre comentariu
bercioiu Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Daca este vorba de un site gen fisierul meu sau rapid share, nu mai te chinui. Link spre comentariu
a_sorien Postat Ianuarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Cred ca pana la urma , ...ramane posta romana , si suportul ...un cd/dvd ! Acu sa vedem ce si cum cine ce are si unde trimitem..! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum