corneillus Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Salutare. are cineva sa imi dea sau poate sa imi gaseasca parametrii driverului EMINENCE model MD20018? sau o parere despre el daca a folosit. eu am cautat pe gogu si nu gasesc nimic in afara de anunturi de vanzari si reconekituri la o firma. studiez posibilitatea achizitionarii sh a 2 buc. pe care sa le folosesc intr-um proiect deja inceput. toate cele bune. Link spre comentariu
corneillus Postat Decembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2012 asa arata indivizii din pozele care mi le-a trimis posesorul: http://postimage.org/image/xae7pzxsb/ http://postimage.org/image/xkh51l9eb/ Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 De ce nu soliciti detalii tehnice trimitand un e-mail celor de la Eminence ?Oricum acel difuzor este varianta low cost a lui PSD2002 , fabricat inainte de 1995 . Candva am folosit ( la Menadi Electronic ) cateva sute de asemenea difuzoare si erau OK dar nu erau excelente , lipsea exact partea de peste 12KHz , pe care o vei gasi doar la Selenium D2500Ti . Daca imi amintesc exact , pretul pentru era de 38 USD / bucata dar cumparat la unitatea de impachetare bulk ( palet ) adica 48 bucati . Asta ca stii care ar putea fi pretul real .Recone kit pentru MD2001 se putea inlocui cu cel de la PSD2002 fara probleme .Nu recomand achizitia inainte de raspunsul celor de la Eminence...PSD2002 este mai bun , ar trebui sa te orientezi catre el , sau Selenium , care chiar este la superlativ fata de majoritatea driverelor existente . Link spre comentariu
corneillus Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 multumesc domnu' Victor. m-ati salvat si de data asta. de fapt sincer sa fiu chiar asteptam raspunsul dv. modelul acesta banuiesc ca nu se mai fabrica, nu l-am gasit pe pagina producatorului. am mai gasit doare bobine de schimb pe unele site-uri la preturi in jur de 40 dolari/euro bucata. nu o sa le mai iau. raman cu ce am si cand o sa am posibilitati o sa fac un upgrade. mii de multumiri inca odata. toata stima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum