Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 monitoare pe o singura sarma?

negru_voda

Postări Recomandate

salutare. as fi curios daca as putea pune 2 monitoare lcd pe acelasi cablu... adica sa ii fac un soi de splitter prin care sa plece semnalul la ambele monitoare (sa se vada pe amandoua acelasi lucru) deja am 2 monitoare conectate la placa video (are 2 iesiri) insa as vrea un al 3-lea monitor care sa-l folosesc in fata mesei de lucru. de ce? as vrea sa pun un webcam pe post de magnifier la unele proiecte ce includ smd-uri. deci ideea e sa fac un fel de microscop (suna aiurea cred). problema in linii mari e daca se poate pune un lcd pe acelasi cablu pe care deja exista un lcd. practic circuit paralel. any ideeas?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• negru_voda

4

• strombi

2

• pinky

2

Top autori în acest subiect

Adica doresti un VGA spliter ?Ca aici : http://www.google.ro/imgres?q=vga+split ... ,s:0,i:104Iti recomand sa cumperi unul gata facut, care sa functioneze la rezolutii cat mai mari.

intr-adevar ideea nu e rea insa ma intereseaza ceva ultra-low cost. am vazut ceva aici http://www.eeweb.com/blog/circuit_proje ... d-extenderinsa nu stiu exact cat e de ok. cred ca o voi incerca intr-una din zilele astea si vedem ce-a iesi. mersi mult pinky :)
Link spre comentariu

Deci stai sa descurc un pic treaba.2 bucati iesire Video pe una se poate conecta un adaptor adica spliter si o sa ai 2 semnale,iti recomand sa conectezi spliterul pe iesirea DVI mi se pare mie ca iesirile DVI au semnal mai puternic.

Link spre comentariu

Deci stai sa descurc un pic treaba.2 bucati iesire Video pe una se poate conecta un adaptor adica spliter si o sa ai 2 semnale,iti recomand sa conectezi spliterul pe iesirea DVI mi se pare mie ca iesirile DVI au semnal mai puternic.

intr-adevar, dupa sapaturile facute pe sfantu' goagal pe dvi e mai puternic semnalul decat pe vga. deci voi folosi iesirea aia pentru a pune splitterul home-made in speranta ca nu va lua foc. sper totusi sa functioneze ok...
Link spre comentariu

E alegerea dvs in totalitate in a confectiona home made spliterul,eu am cumparat un spliter vga to 2 VGA cu mufele aurite la 30 de lei,ma gandesc ca se gasesc si iesiri dvi to 2 vga tot cam pe la acelasi pret.

Link spre comentariu

E alegerea dvs in totalitate in a confectiona home made spliterul,eu am cumparat un spliter vga to 2 VGA cu mufele aurite la 30 de lei,ma gandesc ca se gasesc si iesiri dvi to 2 vga tot cam pe la acelasi pret.

de unde si cu cat? :d
Link spre comentariu

Daca monitoarele au intrare DVI atunci poti sa iei distribuitor DVI. Daca nu au DVI atunci iei distribuitor VGA ca sa nu te mai incurci cu adaptoare. Distribuitoarele si cablurile VGA sunt mai ieftine decat cele DVI.Gugaleste dupa " distribuitor vga " sau " distribuitor dvi " si vei gasi vanzatori de astfel de dispozitive. Iti alegi pretul si produsul. Daca ai ceva magazine de calculatoare prin apropiere, mergi si pe la ei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări