Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparare sursa seasonic 620W

Vizitator toni86

Postări Recomandate

Vizitator pisica matache

Ne adresam incepatorilor;acestia iau de buna orice recomandare.As zice ca suntem datori sa le ''predam'' corect anumite metode de depanare.Cand gasesti siguranta arsa intr-o sursa,sigur sursa e defecta.Simpla inlocuire a sigurantei,nu ca nu va inlatura defectul,dar poate provoca altul.Cel putin in cazul asta e recomandabila limitarea curentului cu bec,sau alte metode.Unii testeaza sursa folosind un traf cu tensiuni diferite in secundar,facand proba la o tensiune mica,altii inseriaza o rezistenta cu sursa,etc.

Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• popa ionut

12

• pinky

2

• validae

1

• Ciprianalin

1

Top autori în acest subiect

Hello,

Mentionez ca am acelasi model de sursa seasonic 620 W

Am si eu o intrebare daca varistorul este distrus e posibil sa suprainclzeasca bobina de langa el

ca sa carbonizeze izolatia ca in imaginea de mai jos:

286550858837b738e2d8f8fd749221ad36372518

Sursa functioneaza la mers in gol atunci cand fac contatct fir verde fir negru, functioneaza ore intregi,am masurat  tensiunile pe toate iesiriele si acestea sunt ok,  dar daca pun sursa in sarcina gen o placa de baza, cand apasa butonul ON sursa  intra instant in protectie.

Poate sa mai fie si alta componenta prajita sau imbatranita ?? pe care ar trebui sa o schimb oare?

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări