Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programator pic pe usb - software?

Vizitator hash84

Postări Recomandate

Vizitator hash84

am un programator pic16c84 pe usb . problema e ca nu gasesc soft pt el care sa mearga pe usb. tot ce am gasit pana acum e numai pt paralel si serial. am mai citit pe forum dar degeaba. ma poate ajuta cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

din cate zici tu inteleg ca e vorba despre un programator de picuri cu conectare pe USB. Vezi daca pe placa ta este vreun integrat specializat de comunicare pentru USB gen FT232, daca nu este, inseamna ca trebuie folosit un driver care iti vede USB-ul ca fiind COM deci programatorul tau este destinat placilor de baza din ziua de azi si celor de maine :smt003 care tind sa aiba din ce in ce mai putine COM-uri sau chiar lipsesc cu desavarsire . Atasez alaturat un astfel de driver, mentionez ca nu l-am testat .poate o poza cu programatorul tau ne-ar lamuri si penoi, pare cam incompleta problema ta .

Link spre comentariu
Vizitator hash84

pai smartcardu are in el tot un pic16c84. si programamrea lui se face la fel. am gasit scheme pe net dar sunt pt port serial si toate pe care le-am facut nu merg.......sunt testate de profesionisti. montajul este corect facut, dar nimeni nu stie unde este problema. in fine. smartcardreaderu merge. am putut sa citest agenda si mesajele de pe cartela. problema e ca eu vreau sa citesc toata cartela! si nu gasesc soft.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări