Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Upgrade la procesor... ??? HELP ??

Miki Spaga

Postări Recomandate

Va salut...deoarece sunt "retardat" din pct. de vedere al calculatoarelor...am decis sa apelez la oameni cu niste cunostiinte mai vaste decat mine.Detin un Dell Optiplex GX-280.Vreau sa fac upgrade la procesor.Momentan am configuratia urmatoare : 2800 GHz Dual Core, 1 GB Ram, placa video nvidia 512 si hdd de 250 gb.Cum ziceam ..vreau sa trec la un procesor de 3000 Ghz. Doresc si eu niste coduri/modele pe care as putea sa le comandCe date trebuie sa va dau in plus ca sa puteti sa-mi ziceti si mie ce anume se potriveste pe el?p.s.Posibil sa imi ziceti ca nu renteaza sau sa-l schimb cu totul...e in plan acest lucru. Vreau sa-l schimb cu un laptop pe la 20 de mil...dar mai dureaza pana strang banutii.Sunt multumit momentan de el, ruleaza bine pe internet, nu se blocheaza in cine stie ce aplicatii, iar ca jocuri ...doar cs-ul ce ruleaza.As vrea sa fac upgrade sa mearga diablo 3..imi trebuie 3 ghz minim.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Miki Spaga

3

• mircea888

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca vrei sa mearga mai bine jocurile atunci mai bine te focalizezi pe placa video, cu upgrade de procesor nu o sa obtii mare diferenta, mai ales ca nu se modifica decat un pic frecventa de ceas, tehnologia e aceeasi....

Din cate am vazut la specificatii, placa ta video este integrata si sigur de aici e problema, degeaba ii dai tu 256MB din RAM-ul PC-ului ca ea oricum este foarte slaba (GPU) si ar merge la fel si cu 8MB.

Concluzia: cumpara o placa video dedicata, din cate vad are port PCI Express, ceea ce e foarte bine.

Da tu mai multe detalii despre PC, in specificatiile lor nu se zice exact ce componente are, probabil exista mai multe versiuni.

http://support.dell.com/support/edocs/s ... pecs02.htm

Link spre comentariu

Adaptor video NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB)Tipul procesorului Intel Pentium 4 520, 2800 MHz (14 x 200)Numele placii de baza Dell OptiPlex GX280Chipsetul placii de baza Intel Grantsdale-G i915GDIMM1: Kingmax KLDD48F-B8KY6 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări