Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cutite de strung

mkreszan

Postări Recomandate

Sunt interesat de achizitionarea unor cutite de strung cu placute amovibile, insa nu am gasit nimic prin zona mea. Cam la ce preturi sunt de dimensiunea 20mm si care este costul placutelor de schimb? Ma bate gandul sa-mi comand din china, pretul este de pana in 10usd.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mkreszan

5

• fenobarbital

2

• esu

1

• radu ionel

1

Top autori în acest subiect

Sunt interesat de achizitionarea unor cutite de strung cu placute amovibile, insa nu am gasit nimic prin zona mea. Cam la ce preturi sunt de dimensiunea 20mm si care este costul placutelor de schimb? Ma bate gandul sa-mi comand din china, pretul este de pana in 10usd.

______________________________________________________________Cred ca ,ori nu am inteles eu bine sau solicitarea dvs. este formulata gresit/incomleta...ce tip de dipozitiv port-cutit aveti ,ce sectiune/lungime doriti corp-cutitele si ce forma placutele de schimb;patrate sau triunghiulare...precum si cite bucati doriti...!!!Profile patrat 10,12,14 16 18 si 20mm MARTON ,nu va intereseaza???,,au disparut cam de mult...

CRACIUN FERICIT!!!

Link spre comentariu

Am specificat "achizitionarea unor cutite" deci nu neaparat un tip anume. Doresc sa-mi dotez "garderoba" pentru strungul meu SN320. Portcutitul este normal si accepta cutite de maxim 20mm. Forma placutelor cat mai variata inclusiv pentru filetat.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

cauta pe net dupa "stas 6376" - numarul stas al cutitelor de degrosare si vei avea surpriza sa gasesti cutit la 12,97RON - magazinul nu-l dau pentru ca contravine regulilor forumului. La acest pret evident ca este cu placuta brazata. Atentie insa, este neascutit. Despre ascutirea lor s-a mai discutat pe forum.Din China (sau taiwan sau hong-kong) se cumpara de pe ebay, se face cont la ei, este nevoie de un card international si bani pe el. Pe ebay se gaseste cam orice. Totusi in Arad, nu aveti "ocico piatz" (tirg de vechituri, pentru cititorii din tara)? pentru cumparaturi de ocazie este sursa numarul 1. In general la piata se vind pastile de la 1 la 5lei/buc, recent am mai luat 4 bucati de cutite de 10x10 "stas"-ul de mai sus amintit cu 2,5ron bucata, "maratoane" la 10RON etc.

Link spre comentariu

Pe mine ma intereseaza doar cele cu placuta amovibila. Celelalte tipuri cu placute brazate imi fac singur. La ocico nu am gasit nimic pe dimensiunea 20x20 de care am eu nevoie, sunt numai de la 25x25 in sus.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am oferta de cutite la set de 9 bucati, dar din pacate se vand doar la minim 5 seturi. Mai este cineva interesat de asa ceva? dimensiunea cozii 16x16mm. La strungul meu SN320 merg cutite de 20x20, dar vreau sa-mi achizitionez si un port cutit cu schimbare rapida tip american (coada de randunica) in care spatiul pentru montarea cutitului este de 19mm.Pretul setului este de 85 euro la care se adauga setul de pastile, inca 15 euro.Probabil ca pot insista sa iau 5 seturi de dimensiuni diferite 12x12, 16x16, 20x20

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări