Vizitator jboy Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 imi pare rau ca nu prea cunosc domeniul LED de aceea apelez la voi ..as dori sa imi pun in camera tavan rigips cu niste baghete led ..cu rigipsul ma descurc numai cu lumina e problema..am cautat imag video de montare de instruire dar cu gasesc ...va rog frumos ajutati ma si pe mine cu montarea cat si cu materialele pt lumini .sarbatori fericite la toata lumea Link spre comentariu
dorelb Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Salut . Nu vad ce poate fi asa de greu. Sunt bare led + alimentator, in comert, care doar trebuie amplasate unde doreste beneficiarul. Alta solutie. Este o lucrare in faianta, poate te inspiri de aici : http://www.ledmaster.ro/led_barkacs.php?ID=1&honnan=1 Link spre comentariu
Vizitator jboy Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 ms mult baieti..eu incerc Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Sunt pe piata benzi cu leduri alb cald etanse si se dau la metru. Cele autoadezive ar merge lipite pe o banda din plastic ca alea din mastile pt cablu, le fixezi din loc in loc cu dibluri sau suruburi autoinfiletante. Daca pe viitor vrei sa schimbi/modifici, e foarte usor, nu lasi gauri ca la spoturi. Link spre comentariu
mishu_g Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Daca e vorba de camere, poti lipi led-strip pe tavan (in general se fixeaza bine pe lavabil daca nu e praf) si nu este necesar sa folosesti varianta waterproof (siliconata).Practic, poti realiza un caroiaj sau o alta forma geometrica din linii drepte in asa fel incat sa obtii iluminarea optima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum