Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

evidenta piese si altele

cristiaCT

Postări Recomandate

Va salut.Am tot rascolit forumul si nu mai gasesc.Cineva a uploadase un softulet cu care tineai evidenta pieselor.Scriai piesa,nr de bucati,o mica descriere,linkuri,etc.Cine ma poate ajuta ca nu il gasesc neam!Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristiaCT

8

• geomx

2

• costinium6

2

• The Stressmaker

1

Problema e ca am piese destule si nu le pot tine minte pe toate si mai ales numarul de bucati.Dadusem pe forum peste un programel excelent dar nu il mai gasesc.Daca stie cineva sau are sau il gaseste il rog sa il uplaodeze aici.Multumesc si Sarbatori fericite!

Link spre comentariu

Din pacate nu,era un topic unde se uploadase arhiva cu programul.Acum iau iar la puricat fiecare topic in parte.Multumesc oricum!

daca dai de el ,posteaza aici un link ,sigur mai intereseaza si pe altii :da
Link spre comentariu

daca a fost postat inainte de Marea stergere... slabe sanse sa il mai gasim! poate daca vede vreun administrator care a participat la apocalisa si isi aduce aminte de program sa il dea pe privat!

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Se pare ca nu a reaparut softuletul. :jytuiyu Poate ca ar fi trebuit cumva cei care au ceva pile la vreun moderator sa se roage ca sa puna topicul pentru cateva zile sticky. :da Io nu pot decat sa incerc sa reactivez topicu`pentru scurt timp poate o fi cineva care o mai sti ceva de el.....

Link spre comentariu

Mersi @Voltus pentru promptitudinea raspunsului .... Am intrat in posesia programelului respectiv si in graba l-am verificat si se pare ca merge pe windows7 (x86).... ,pe w7/64 sau w8 nu am apucat sa-l testez... Ramane ca initiatorul topicului sa confirme ca despre acest program ar fi vorba..... Il uploadez aici pentru a se bucura si alti useri de el. Este arhivat in volume intrucat forumul nu-mi permite uploadarea a mai mult de 1M/fisier.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări