cristiaCT Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Va salut.Am tot rascolit forumul si nu mai gasesc.Cineva a uploadase un softulet cu care tineai evidenta pieselor.Scriai piesa,nr de bucati,o mica descriere,linkuri,etc.Cine ma poate ajuta ca nu il gasesc neam!Multumesc! Link spre comentariu
cristiaCT Postat Decembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Rog un moderator sa mute topicul daca nu e pus la rubrica corespunzatoare!!! Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Inventarele le am in Excel si le sincronizez via Bluetooth cu telefonul si tableta. Mult mai simplu e sa tii minte; nu cred ca ai mii de piese. Link spre comentariu
cristiaCT Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Problema e ca am piese destule si nu le pot tine minte pe toate si mai ales numarul de bucati.Dadusem pe forum peste un programel excelent dar nu il mai gasesc.Daca stie cineva sau are sau il gaseste il rog sa il uplaodeze aici.Multumesc si Sarbatori fericite! Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Sa fie vorba de discutia din acest topic viewtopic.php?f=50&t=67669 ? Link spre comentariu
cristiaCT Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Din pacate nu,era un topic unde se uploadase arhiva cu programul.Acum iau iar la puricat fiecare topic in parte.Multumesc oricum! Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Din pacate nu,era un topic unde se uploadase arhiva cu programul.Acum iau iar la puricat fiecare topic in parte.Multumesc oricum!daca dai de el ,posteaza aici un link ,sigur mai intereseaza si pe altii Link spre comentariu
cristiaCT Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Doamne ajuta,o sa imi ia cateva zile de cautat,dar daca il gasesc il uploadez. Link spre comentariu
costinium6 Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 interesant aspectul. ar fi bun pentru monitorizarea cutiilor cu maimute (piese recuperate) care sunt in afara gestiunii! doar sa nu fie in excel ca mi s-a acrit de el! Link spre comentariu
cristiaCT Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Nu era in excel era executabil. Link spre comentariu
costinium6 Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 daca a fost postat inainte de Marea stergere... slabe sanse sa il mai gasim! poate daca vede vreun administrator care a participat la apocalisa si isi aduce aminte de program sa il dea pe privat! Link spre comentariu
cristiaCT Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Nu il gasesc.Mai las topicul deschis o perioada si daca tot nimic il voi inchide.Google nici macar o idee nu mi-a dat. Link spre comentariu
geomx Postat Iulie 28, 2013 Partajează Postat Iulie 28, 2013 Se pare ca nu a reaparut softuletul. Poate ca ar fi trebuit cumva cei care au ceva pile la vreun moderator sa se roage ca sa puna topicul pentru cateva zile sticky. Io nu pot decat sa incerc sa reactivez topicu`pentru scurt timp poate o fi cineva care o mai sti ceva de el..... Link spre comentariu
Voltus Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 http://3xbla.wordpress.com/component-organizer/ Link spre comentariu
geomx Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 Mersi @Voltus pentru promptitudinea raspunsului .... Am intrat in posesia programelului respectiv si in graba l-am verificat si se pare ca merge pe windows7 (x86).... ,pe w7/64 sau w8 nu am apucat sa-l testez... Ramane ca initiatorul topicului sa confirme ca despre acest program ar fi vorba..... Il uploadez aici pentru a se bucura si alti useri de el. Este arhivat in volume intrucat forumul nu-mi permite uploadarea a mai mult de 1M/fisier. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum