Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rezistenta smd carbonizata pe GORENJE WA 844

pisic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• marius_3004

1

• pisic

1

Top autori în acest subiect

La cum arata nu cred ca rezistenta e principala ta problema,ci scurtul sau ce-o fi dupa ea.....Incearca sa vezi unde duce traseulde la rezistenta,90% e ceva acolo care are un consum nu tocmai rezonabil pt smd.Parca o parte e la primul pin din dreapta al conectorului de plastic si duce la conectorul vertical pinul 6,vezi ce ai acolo conectat.

Link spre comentariu

Razuieste cu atentie lacul sau ce a mai ramas din el de deasupra stratului rezistiv.Masoara fata de ambele capete cu ohmmetrul, poate a scapat vre-o portiune nearsa din pelicula rezistiva. Luand ca reper valoarea gasita, poti aproxima valoarea totala a rezistentei.De exemplu fata de un capat, am masurat pe la mijlocul rezistentei valoarea de 500 ohmi. Deducem ca per total ar avea 1000 de ohmi.Dar trebuie sa gasesti cauza arderii acestui rezistor.Jonctiuni strapunse de exemplu. Bafta !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări