pisic Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Am o placa de gorenje cu o rezistenta smd arsa complet , nu mai pot citii ce a scris pe ea. Multumesc Poza e aici Link spre comentariu
marius_3004 Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 La cum arata nu cred ca rezistenta e principala ta problema,ci scurtul sau ce-o fi dupa ea.....Incearca sa vezi unde duce traseulde la rezistenta,90% e ceva acolo care are un consum nu tocmai rezonabil pt smd.Parca o parte e la primul pin din dreapta al conectorului de plastic si duce la conectorul vertical pinul 6,vezi ce ai acolo conectat. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Razuieste cu atentie lacul sau ce a mai ramas din el de deasupra stratului rezistiv.Masoara fata de ambele capete cu ohmmetrul, poate a scapat vre-o portiune nearsa din pelicula rezistiva. Luand ca reper valoarea gasita, poti aproxima valoarea totala a rezistentei.De exemplu fata de un capat, am masurat pe la mijlocul rezistentei valoarea de 500 ohmi. Deducem ca per total ar avea 1000 de ohmi.Dar trebuie sa gasesti cauza arderii acestui rezistor.Jonctiuni strapunse de exemplu. Bafta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum