radue Postat Iunie 24, 2006 Partajează Postat Iunie 24, 2006 Pai buretele ala de damping e exact burete cofrat dar mai scump Link spre comentariu
radue Postat Iunie 24, 2006 Partajează Postat Iunie 24, 2006 nu m-am referit la gramatic, pt ca si eu scriu de multe ori destul de repede si inversez litere in cuvinte, dar sa nu inteleaga denumirile rau...e destul de ciudat sa ceri material fonoabsorbant de dampind gofrat...sper ca ma intelegi... Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 24, 2006 Partajează Postat Iunie 24, 2006 M-am exprimat gresit :prayer: :weedman: Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Iunie 24, 2006 Partajează Postat Iunie 24, 2006 Gata...am terminat , cred ca am muncit 4 ore si ceva la ele dar a meritat, se cunoaste diferenta :Pam pus pe placa de jos,placa din spate si placa din lateral .Va multumesc mult pentru raspunsuri baieti :prayer: P.S : nu am folosit burete si nici vatelina ci material d'ala de care se pune sub parchet ca asta aveam la indemana Link spre comentariu
FIXVID Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 :rolleyes: si ce grosime are? :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Iunie 30, 2006 Partajează Postat Iunie 30, 2006 :rolleyes: si ce grosime are? :rolleyes:aprox. 1 cm :weedman: Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 30, 2006 Partajează Postat Iunie 30, 2006 materialul ăla nu e cumva polistiren expandat?? :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Iunie 30, 2006 Partajează Postat Iunie 30, 2006 materialul ăla nu e cumva polistiren expandat?? :rolleyes:nu stiu exact dar am citit pe undeva ca se numeste "izopren" Link spre comentariu
radue Postat Iunie 30, 2006 Partajează Postat Iunie 30, 2006 si are intr-adevar un efect ?nu stiu cum ii zice, dar stiu cum arata...cred...totusi din cate stiu eu este destul de neted... Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 30, 2006 Partajează Postat Iunie 30, 2006 Si din cate stie eu e cam rigid sa zic asa ...nu e ca vatelina, iar 1 cm aproximativ e cam putin :( Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Iunie 30, 2006 Partajează Postat Iunie 30, 2006 1 cm aproximativ e cam putin :(daca trebuie mai pun un strat :P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum