Vizitator highboy Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 Am 2 boxe fullrange facute de un prieten dar nu au in ele material fonoabsorbant.Oare daca pun ajuta cu ceva? Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 Ar trebui sa te ajute..ar scoate un bass mai placut Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 si da cu aspiratorul putin prin incinta, neaparat, si io o carpa si sterge difuzorul ala putin de praful de la pall Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 misto boxele :finga: normal k tre sa pui oleak...macar 5 cm pe pereti Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 pai raspunsul l-a dat exatasy2525 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 In incintele BR nu este recomandat sa pui f mult material fonoabsorbant.Incearca sa pui pe 3 pereti..astfel incat nici un perete paralel cu celalalt sa nu aiba burete..sau vatelinaDeci..pune un strat de 3-4 cm...pe o laterala, un capac..si pe spate.sau fatza...alegi tu. Link spre comentariu
unGuru Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 Am 2 boxe fullrange facute de un prieten dar nu au in ele material fonoabsorbant.Oare daca pun ajuta cu ceva?Da, e obligatoriu (pentru calitate/perfomanta) sa exista un strat absorbant care sa atenueze reflexiile undelor pe peretii incintei, ceea ce da nastere la armonici sau cistiguri/atenuari necontrolate in anumite benzi de frecventa.Strictul necesar este sa "amortizezi" undele macar pe unul dintre doi pereti paraleli.. deci ar fi necesar sa izloezi macar un perete lateral, unul de sus/jos si unul din fata/spate.Later edit: Pina am dat eu "send", a aparut deja raspunsul!.. :axe: Link spre comentariu
Nemesis Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 Si e recomandabil sa se faca mai multe teste de auditie cu diferite cantitati de material fonoabsorbant . Nici prea putin fonoabsorbant , dar nici prea mult nu e bun trebuie gasit (urechiometric) o cantitate si o dispunere optima . Dispunerea e buna asa cum au recomandat-o "cei din susul paginii" :supz: inca cantitatea optima trebuie s-o determini experimental . Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 va multumesc pentru raspunsuri!si pentru "adircf" prafu' ala de la pal nu mai e acolo de f.mult timp :weedman: Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 ok, eu incercam sa te ajut sa eviti ceva urat :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 stie cineva unde gasesc material fonoabsorbant si cam care e pretu'? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 vatelina sau burete cofrat? Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 vatelina sau burete cofrat?pai nu stiu...care zici tu ca e mai bun Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 mai bun si mai scump este buretele cofrat. Gasesti aici la pret f bun.. http://www.proaudiosystems.ro Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 24, 2006 Partajează Postat Iunie 24, 2006 Pai buretele ala de dampind e exact burete gofrat dar mai scump Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum