Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tableta AMR

Vizitator AndreiV

Postări Recomandate

Vizitator AndreiV

Din nevoie si putina plictiseala, am decis sa construiesc o tableta pentru programat uC. Findca nu am suficienta experienta in tablete, am nevoie de ajutor. Am ales uC AT91rM9200(varianta PQFP) ca procesor sistem de operare o versiune de Linux, inca nu am ales ca si display am ales un tft lcd de AT070TN83, dar nu este definitiv Acum, as avea nevoie de indrumare in interfata grafica si interfata RAM.Multumesc anticipat.PS: Nu stiu sigur unde se incadreaza acest topic si rog moderatorii sa-l mute unde trebuie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bratueduard

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Din nevoie si putina plictiseala, am nevoie de ajutor. Acum, as avea nevoie de indrumare in interfata grafica si interfata RAM.PS: Nu stiu sigur unde se incadreaza acest topic si rog moderatorii sa-l mute unde trebuie.

Pai' la ce ai tu acum... chiar ai nevoie de ajutor (scuze de nota cinica).Dar ce vrei sa faci de fapt?
Link spre comentariu
Vizitator AndreiV

O tableta pe care sa pot scrie codul sa il compilez si sa programez uC. Vreau Wi-Fi pentru acces la internet, interfata TWI si ISP. Cum AT91RM9200 are 4 USART o sa folosesc unul pentru modulul wifi poate incorporez si un modul bluetooth si o sa imi ramana 2 porturi seriale. De asemenea are 2 porturi USB(Host si device) si o sa scot de asemenea un port paralel de 16 sau 32 biti. Cam asta este baza. O sa folosesc SDRAM si m-am documentat, dar inca mai am de invatat. La interfata grafica in schimb nu stiu aproape nimic. Mai exact, display-ul are intrarea pe 18 biti(6 pentru fiecare culoare) dar nu stiu ce driver/controler trebuie sa folosesc. O sa caut pe google, am nevoie doar de o indrumarein directia buna.

Link spre comentariu

sa programez uC.

Sa nu fac confuzie.Vrei sa folosesti "ce zici tu" ca sa programezi micro controlere?Ca 'asta" nu pricep. (ma scuzi ca sunt mai greu de cap) nu "arunca" termeni si posibilitati tehnice ale lu' AT91RM9200 din datashit :) .....Face el si drege.......Ideea este ca mai trebuie si implementat "sa faca si sa dreaga"Asa ca: scrie ce vrei sa faci practic, (daca tot ai nevoie de ajutor) intamplator, tocmai am "lucrat' cu ceva din serie si am oarecare idei de implementare.
Link spre comentariu
Vizitator AndreiV

O tableta pentru programat uC. Cu interfete TWI, ISP, USB, SERIAL si un port paralel de 16/32 biti, in functie de cum imi ajunge. Vreau un display touch de 7" cu o rezolutie de 800x640(ideal) si minim 640x480. La interfata grafica nu stiu nimic. Cu module Wi-Fi am mai lucrat pe arduino. Cum am mai zis la inceput, este o sarcina dificila, dar nu ma grabesc. Sunt genul care invata lucrand. Nu pot sa invat teoria daca nu aplic. Momentan vreau sa realizez partea hardware si dupa ce reusesc sa construiesc un prototip o sa ma apuc de partea software.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări