ledydep Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 Oferta este chiar pe site-ul cu articolul..... dar nu prea aveti spirit de observatie. Oferta este chiar pe site-ul cu articolul..... dar nu prea aveti spirit de observatie. Adica aici: http://revistadepanatorul.ro/index.php/telecomenzi-service Mai precizati inca odata modelul si sasiul de philips deoarece apare ba L01.2E AA, ba L01H.2E AA, ceea ce este total diferit. Deci inca odata modelul si sasiul. Link spre comentariu
alexim_mihai Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 L01.h 2e aa. Scuze ca am mancat H. Stiu de telecomenzile de pe site dar nu dispun de finante momentan. Link spre comentariu
IONPREDUT Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 modifica valoarea rez. pe v out. pana ai imaginea intreaga! Link spre comentariu
alexim_mihai Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Am jonglat cu optiunile geometriei si tot nu obtin o imagine intreaga. Si totusi e identic sasiul cu cel vechi. Link spre comentariu
IONPREDUT Postat Iulie 5, 2016 Partajează Postat Iulie 5, 2016 nu este vorba de optiunile din ms. ci de rez.de pe placa pe iesirea bv. am cumparat si eu acest shasiu,si numai asa am reusit sa-i fac dim.pe bv! Link spre comentariu
alexim_mihai Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 nu este vorba de optiunile din ms. ci de rez.de pe placa pe iesirea bv. am cumparat si eu acest shasiu,si numai asa am reusit sa-i fac dim.pe bv! mai exact ce valori trebuie? sau ii dau cu proba? poate debloca acest dump din modul hotel?lo1h.2e aa.rarsau se poate mari nr de programe la dumpul asta?PHILIPS 21HT5404 chassis L01H.2E AA.rar Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 Incearca cu asta ar trebui sa fie deblocat. lo1h.2e aa.rar Link spre comentariu
alexim_mihai Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Multumesc Dan Cod! Acum functioneaza si meniul. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Vezi ce simplu era? Link spre comentariu
DORFU Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 (editat) Am si un Philips,dar nu am telecomanda la el este blocat in modul hotel am incercat mai multe dumpuri inclusive cel de sus care schimba programele dar nu le afiseaza iar volumul il afiseaza la 15 si acolo ramine.Philips 21HT3304/01 sasiu S L01H.2EAA.Pun mai jos dampu din memoria lui.Va multumesc!ph.rar Editat Iulie 25, 2016 de DORFU Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Daca as fi acasa as rezolva repede.Doar saptamana viitoare ma intorc Link spre comentariu
DORFU Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Este bine si atunci.Va multumesc frumos! Link spre comentariu
alexim_mihai Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 (editat) Incearca cu dumpul pe care mi l-a deblocat domnul Dan Cod. La mine functioneaza corect.la volum incearca sa intri in meniu cu 3 1 9 7 5 3 MUTE.apoi apasa volum plus din butoanele frontale ale televizorului, eu asa am reusit pe vechiul sasiu. Nu mai retin exact unde ma aflam in meniu, dar nu cred ca eram in meniu service. Incearca in ambele meniuri cu butoanele frontale. Editat August 2, 2016 de alexim_mihai Link spre comentariu
dan cod Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 Azi pot rezolva numai sa am dumpul original cel blocat in hotel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum