florinnpana Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Salutare ,am un dvd playar medion md 4364 cu finalii(LM4765T) audio arsi pe care am incercat sa-l repar.Problema este ca in gol fara mufa de alimentare pe placa este ok, cand pun mufa pe placa trafu nu se mai alimenteaza si la cuplare se aude releul ciudat.Daca ma puteti ajuta cu ceva informati despre ce as putea masura si unde. Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Pai cum ai incercat sa il repari?am vazut ca ai scos finalii de pe placa si atata?pune altii in loc este posibil de aceea sa iti decupleze releul,unele dvd-uri masoara consumul pe etajul final de amplificare iar daca este ceva problema sesiseaza procesorul si opreste alimentarea in cazul tau traful! Link spre comentariu
florinnpana Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Deci daca pun finalii nu exista sanse sa se prajeasca si cei noi. Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Nu are treaba, nu se prajesc.dar sa nu fie si aia prajiti Link spre comentariu
florinnpana Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Ok multam pentru raspunsrevin dupa ce pun finalii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum