Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alt amplificator cu 6C33C-SE

gedd

Postări Recomandate

Fiti sigur, ne place amplificatorul. Insa trafurile(mai exact pretul lor) ne sperie. Eventual puteti sa ne evaluati asa aproximativ costurile proiectului putin detaliat?Ex tuburi= traf de alimentare= traf de iesire(perechea)= sasiu= restul pieselor=

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gedd

14

• imreberes

1

• PL500

1

• 300B SE

1

Top autori în acest subiect

Fiti sigur, ne place amplificatorul. Insa trafurile(mai exact pretul lor) ne sperie. Eventual puteti sa ne evaluati asa aproximativ costurile proiectului putin detaliat?Ex tuburi= traf de alimentare= traf de iesire(perechea)= sasiu= restul pieselor=

de ce sa va sperie trafurile? amandoua au costat vreo 300 ron..de la petra...trafurile de iesire le-am facut eu...sasiul la cristinel_bm vreo 100 ron,tuburile 30 ron 6c33c bucata iar 6N8 cred ca 10 ron...restul condensatori si rezistente
Link spre comentariu

de ce sa va sperie trafurile? amandoua au costat vreo 300 ron..de la petra...trafurile de iesire le-am facut eu...sasiul la cristinel_bm vreo 100 ron,tuburile 30 ron 6c33c bucata iar 6N8 cred ca 10 ron...restul condensatori si rezistente

O estimare relativă 800 lei (ţinând cont şi de "restul mărunţişurilor" cred ,având în vedere transformatoarele de ieşire realizate de gedd=costuri minime).Nu se pot realiza amplificatoare cu tub fără ceva costuri(bani şi timp).
Link spre comentariu

O estimare relativă 800 lei (ţinând cont şi de "restul mărunţişurilor" cred ,având în vedere transformatoarele de ieşire realizate de gedd=costuri minime).Nu se pot realiza amplificatoare cu tub fără ceva costuri(bani şi timp).
SI SUFLET.....NEAPARAT
Link spre comentariu

Felicitari gedd eu acum am vazut ca a mai aparut inca un amp cu 6c33c.Sa il folosesti cu placereImi place tare mult sistemul ce masoara tensinea si curentul pe tub mai ales ca la acest tub o perioada de timp trebuie sa il ti sub supraveghere.Numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări