imreberes Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Fiti sigur, ne place amplificatorul. Insa trafurile(mai exact pretul lor) ne sperie. Eventual puteti sa ne evaluati asa aproximativ costurile proiectului putin detaliat?Ex tuburi= traf de alimentare= traf de iesire(perechea)= sasiu= restul pieselor= Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Fiti sigur, ne place amplificatorul. Insa trafurile(mai exact pretul lor) ne sperie. Eventual puteti sa ne evaluati asa aproximativ costurile proiectului putin detaliat?Ex tuburi= traf de alimentare= traf de iesire(perechea)= sasiu= restul pieselor=de ce sa va sperie trafurile? amandoua au costat vreo 300 ron..de la petra...trafurile de iesire le-am facut eu...sasiul la cristinel_bm vreo 100 ron,tuburile 30 ron 6c33c bucata iar 6N8 cred ca 10 ron...restul condensatori si rezistente Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2012 alte poze................... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 de ce sa va sperie trafurile? amandoua au costat vreo 300 ron..de la petra...trafurile de iesire le-am facut eu...sasiul la cristinel_bm vreo 100 ron,tuburile 30 ron 6c33c bucata iar 6N8 cred ca 10 ron...restul condensatori si rezistenteO estimare relativă 800 lei (ţinând cont şi de "restul mărunţişurilor" cred ,având în vedere transformatoarele de ieşire realizate de gedd=costuri minime).Nu se pot realiza amplificatoare cu tub fără ceva costuri(bani şi timp). Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2012 de ce sa va sperie trafurile? amandoua au costat vreo 300 ron..de la petra...trafurile de iesire le-am facut eu...sasiul la cristinel_bm vreo 100 ron,tuburile 30 ron 6c33c bucata iar 6N8 cred ca 10 ron...restul condensatori si rezistenteO estimare relativă 800 lei (ţinând cont şi de "restul mărunţişurilor" cred ,având în vedere transformatoarele de ieşire realizate de gedd=costuri minime).Nu se pot realiza amplificatoare cu tub fără ceva costuri(bani şi timp).SI SUFLET.....NEAPARAT Link spre comentariu
simson Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Frumoasa realizare,complimente.Totusi m-ar interesa tensiunile din catozi la 6SN7 (6n8).Craciun fericit! Link spre comentariu
pusttiu Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 felitari, arata bn si sunt sigur ca suna bine, 6c33c suna bn de felul ei sunt curios cum arata sub capota , o poza cu pertea de lampi. Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Felicitari gedd eu acum am vazut ca a mai aparut inca un amp cu 6c33c.Sa il folosesti cu placereImi place tare mult sistemul ce masoara tensinea si curentul pe tub mai ales ca la acest tub o perioada de timp trebuie sa il ti sub supraveghere.Numai bine Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Frumoasa realizare! Sa te bucuri de el! Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Nu pot decat sa te felicit si te astept cu alte proiecte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum