Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alt amplificator cu 6C33C-SE

gedd

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gedd

14

• imreberes

1

• PL500

1

• 300B SE

1

Top autori în acest subiect

pentru curiosi...cutia a fost facuta de cristinel_bm....meserias nu gluma...a iesit super...nu am brum nu fasss....nimic...suna excelent..oricum nu e 100% gata...mai am mici modificari de facut....

Link spre comentariu

Frumos cadou de Craciun.Sunt convins ca suna bine!Felicitari si La multi ani! :aplauzePS. poate ne dai niste detalii despre transformatoarele de iesire si cele de alimentare (dupa cate vad eu fiecare amplificator are traful lui de alimentare ?)de unde ai cumparat microcontrolerul PIC si display-ul?ce probleme a ridicat partea cu PIC la constructie si programare?

Link spre comentariu

Frumos cadou de Craciun.Sunt convins ca suna bine!Felicitari si La multi ani! :aplauzePS. poate ne dai niste detalii despre transformatoarele de iesire si cele de alimentare (dupa cate vad eu fiecare amplificator are traful lui de alimentare ?)

nu...sunt 2 trafuri,unul pt negativare si filamente si celalalt pt anodice...sunt comandate temporizat de unutatea centrala..trafurile au Ra-600 ohm calculate dupa metoda Misa....cea cu bobinarea de 100 spire masurare inductanta...etc
Link spre comentariu

@gedd, stai linistit, la cit de ordonat lucrezi amplificatorul este absolut laudabil, incearca niste masuratori fiindca pot fi foarte folositoare celor care vor construi ceva asemanator...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări