gedd Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 dupa lupte seculare care au durat ...cateva luni,am reusit sa fac asta... Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 alte scheme........ Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 alte pozeee............ Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 alte poze......... Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 SCHEME si hex-ul..... Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 unitatea centrala...cu pic Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 am folosit sursa de alimentare a domnului Valderama...cu modificarile de rigoare...adica divizoarele acelea de tensiune din schema originala Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 pentru curiosi...cutia a fost facuta de cristinel_bm....meserias nu gluma...a iesit super...nu am brum nu fasss....nimic...suna excelent..oricum nu e 100% gata...mai am mici modificari de facut.... Link spre comentariu
300B SE Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Frumos cadou de Craciun.Sunt convins ca suna bine!Felicitari si La multi ani! :aplauzePS. poate ne dai niste detalii despre transformatoarele de iesire si cele de alimentare (dupa cate vad eu fiecare amplificator are traful lui de alimentare ?)de unde ai cumparat microcontrolerul PIC si display-ul?ce probleme a ridicat partea cu PIC la constructie si programare? Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 da..suna excelent...urmeaza ceva cu GU-50...tot ceva asemanator multumesc pt aprecieri..La multi ani Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Frumos cadou de Craciun.Sunt convins ca suna bine!Felicitari si La multi ani! :aplauzePS. poate ne dai niste detalii despre transformatoarele de iesire si cele de alimentare (dupa cate vad eu fiecare amplificator are traful lui de alimentare ?)nu...sunt 2 trafuri,unul pt negativare si filamente si celalalt pt anodice...sunt comandate temporizat de unutatea centrala..trafurile au Ra-600 ohm calculate dupa metoda Misa....cea cu bobinarea de 100 spire masurare inductanta...etc Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2012 se pare ca amplificatorul asta nu place oamenilor.......ma intreb de ce...nicio critica...nimic... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Place cu siguranţă ,dar se pare că oamenii sunt ocupaţi acum cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă.O realizare profi nu poate fi neglijată(am salvat tot legat de pic) cred. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 @gedd, stai linistit, la cit de ordonat lucrezi amplificatorul este absolut laudabil, incearca niste masuratori fiindca pot fi foarte folositoare celor care vor construi ceva asemanator... Link spre comentariu
PL500 Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 se pare ca amplificatorul asta nu place oamenilor.......ma intreb de ce...nicio critica...nimic...Ce critici dom-le ?Sa-l ascultati sanatos ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum