Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Toshiba Satellite L350-147 nu booteaza

Vizitator cata82

Postări Recomandate

Va salut,Am laptopul din titlu si nu booteaza Windows XP, procesor Pentium T2390-1.86Ghz, 2 GB DDR2-667Mhz, Hdd 250GB-Sata, display 17'' . Am intrat in BIOS si am setat CD/DVD ca fiind primul device dupa care sa booteze apoi HDD, USB. Am incercat si invers - USB-ul primul, CD/DVD player al doilea si HDD al treilea dat nu vrea nici in ruptu' capului sa booteze. Am incercat 2 HDD, unul de 160GB, altul de 250GB dar degeaba, am cumparat HDD nou-nout de 250GB (am zis ca am HDD-urile bulite) tot degeaba. Am incercat si cu o singura memorie 1-GB, degeaba, nu vrea sa booteze si pace.Cu HDD nou imi apare urmatorul mesaj: Media test failure, chech cable(care cabluri ???), No bootable device-insert boot disk and press any key.Am incercat Windows XP, Windows XP SP 2, Windows Vista.Va rog un pic de ajutor, multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dell vostro

1

Top autori în acest subiect

Vizitator tukulie

salut! dupa un stick bootabil ai incercat? inainte de a instala ai verificat daca unitatea optica esti buna? in bios iti citeste unitatea? iti apare mesajul "press any key......."???

Link spre comentariu

Am incercat nu de pe unu ci de pe trei stick-uri usb(setate sa booteze primele), am schimbat si unitatatea optica, in BIOS le vede pe toate si USB-ul si CD/DVD si HDD, imi vine sa-i dau foc :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări